b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

U20 VB : Mali – Franciaország

Nagyon erős a jelenlegi francia u20-s válogatott. Vajon hibátlan mérleggel zárják a csoportjukat, vagy megelégszenek a döntetlennel? (Fotó : Getty Images)

A mai teniszelemzés után még két futballelemzéssel készültem és ezzel zárom is a napot. Lényegében nem szeretnék rengeteg marhaságot összehordani az u20-s mérkőzéssel kapcsolatban. Követtem a mérkőzéseket, de a mostani elemzés szimpla statisztika lesz.


I Mali – Franciaország I

 

Ahogy említettem is a felvezetőben nem szeretnék rengeteg marhaságot összehordani. Írhatnék rengeteg mindent feleslegesen a mérkőzéssel kapcsolatban, de teljesen értelmetlen lenne. Ami látható a statisztikákból, hogy a francia fiatalok nagyon jól játszanak, viszont nem kaphatnak ki. Ebben a mérkőzésben ez az egy “eltántorító” tényező van, hogy jó az a bizonyos remi is a franciáknak. Na most a keretükben több ügyesebb játékos is van, köztük Diaby, Sylla, Lafont, Kamara és sorolhatnám.

Ami szintén biztató tényező, hogy eddig a franciák kapott gól nélkül hoztak le két mérkőzést a csoportban, méghozzá Panama és Szaúd-Arábia ellen. A mostani ellenfelük ezen csapatoktól gólokat is kapott, de rendre válaszolt is rá, ráadásul 4 pontot szerzett Mali.

Nagyon erős a jelenlegi francia u20-s válogatott. Vajon hibátlan mérleggel zárják a csoportjukat, vagy megelégszenek a döntetlennel? (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz ma nem szenvedhet vereséget a francia csapat. Erre látható, hogy nem is számítanak a fogadóirodák, viszont én nem szeretnék ezen a mérkőzésen döntetlenre fogadni. Bízom abban, hogy hasonló mentalitással, küzdeni akarással lépnek a pályára a fiatalok. Ha így tesznek, akkor 3-0-0-val léphetnek tovább ebből a csoportból. Egy esetleges vereség nagyon fájó lehet számukra a továbbjutáskor, hiszen jóval nehezebb dolguk lehet. Ezért bízom benne, hogy megnyerik a mérkőzést most is. Elől jó játékosok találhatóak meg a keretben, de lényegében az egész csapat remekül van összerakva, hála B. Diomede trénernek. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy hibátlan mérleggel jutnak tovább a franciák a csoportból.

Mali – Franciaország (18:00)
Tipp: Franciaország (Játékidő eredménye) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: