b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

U20 VB : Kolumbia – Ukrajna

Az ukrán fiatalok igencsak jó formában vannak, viszont a védelmük sebezhető. Szerintem ma is megzörren mindkét csapat hálója. (Fotó : Getty Images)

Az U20-s VB-n eddig remek statisztikai mutatóval rendelkezek és szeretném ezt a szériát továbbfolytatni. Ma már a negyeddöntők kerülnek megrendezésre és egy találkozó keltette fel leginkább a figyelmem, amely a Kolumbia – Ukrajna összecsapás lenne.


I Kolumbia – Ukrajna I

 

Az elemzésrészt nem szeretném sokáig húzni, hiszen felesleges lenne. Szimpla statisztikai adatokra építettem a mostani elemzést. Lényegében bizakodó vagyok, hiszen mindkét együttes remekül szerepel a tornán, csoportjukban rendre gólt szereztek, majd magabiztosan hozták a továbbjutást érő győzelmet. A kolumbiai válogatott a Szenegál elleni mérkőzést kivéve minden mérkőzésén gólt szerzett, míg szomszédaink legjobbjai minden egyes meccsen gólt szereztek, viszont egy mérkőzést leszámítva rendre gólt is kaptak.

Mivel kiváló támadósorokkal rendelkeznek a csapatok, én nagyon bízom abban, hogy kialakul a gólváltás a mérkőzésen. Viszonylag magas szorzón lehet ezt az opciót megfogadni és szerintem ebben óriási esély lakozik.

Az ukrán fiatalok igencsak jó formában vannak, viszont a védelmük sebezhető. Szerintem ma is megzörren mindkét csapat hálója. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz a tét a továbbjutás és harc továbbra is a VB címért. Egyik csapat sem favorit, de látható az előzetes szorzókon, hogy hellyel közel egyforma esélyesek is a csapatok. Eddig remekül teljesítettek és szerintem ma is képesek lesznek egy-egy gólt szerezni. Az ukránok védelme gyengébbnek mondható, míg a kolumbiai védelem jól zár és a lengyelek fiataljai például gólt sem szereztek nekik. Ezért bizakodó vagyok és remélem, hogy mindkét csapat gólt szerez a mostani mérkőzésen.

Kolumbia – Ukrajna (15:30)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,00 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: