b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

U20 VB : Argentína – Mali

Az argentin fiatalok a mai mérkőzés esélyesei, de Malit sem szabad lebecsülni. (Fotó : Getty Images)

A mai nap második, egyben utolsó elemzéseként egy U20-s VB mérkőzésre készültem. A pályán az argentin és mali válogatott fiataljai, akik igencsak remek formában vannak és többször gólokban gazdag mérkőzéseket játszottak.


I Argentína – Mali I

 

Az argentinok hála a jobb gólkülönbségüknek az első helyen zártak az “F” csoportban, míg Mali a franciák mögött második helyen zárt a csoportjában. A mai elemzésem alapja pont a franciák ellen nyújtott és mutatott teljesítményből adódik, hiszen számomra nagyon meggyőző volt az a küzdeni akarás, illetve az a futballtudás, amely a Mali játékosokban volt látható. Annak a francia csapatnak rúgtak két gólt, akik addig kapott gól nélkül realizálták a győzelmeket. Most pedig az-az argentin csapat az ellenfelük, akik mint Del-Korea, mint Dél-Afrika ellen két gólt is kaptak.

Mali válogatottja mindhárom csoportmérkőzésén gólt szerzett és összesítésben 3 mérkőzés alatt 6 gólt rúgott a csapat, ami igencsak biztató. Az argentinok is remekeltek és 8 gólt szereztek a csoportjukban, illetve 3 gólt kaptak.

Az argentin fiatalok a mai mérkőzés esélyesei, de Malit sem szabad lebecsülni. (Fotó : Getty Images)

Ami biztosnak tűnik számomra a találkozón, hogy itt lehet számolni a gólokkal. Mindkét csapat erős támadósorokkal rendelkezik, ráadásul most már hibának nem lehet helye, hiszen egyeneságú kieséses szakasz következik. Úgyhogy reménykedem benne, hogy mindkét csapat azt hozza amit nyújtottak a csoportkörök alatt, amennyiben ez így lesz, akkor megzörrennek a hálók. Ezért a gólváltásra ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva!

Argentína U20 – Mali U20 (20:30)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: