Trónfosztás volt a vb-tippversenyünkben – Friss állás és információk

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

A labdarúgó-világbajnokság az elődöntőkhöz ért és a legjobb négyben Argentína-Horvátország, illetve Marokkó-Franciaország párharcok kerülnek megrendezésre.

Két meglepetés is született a negyeddöntőkben, hiszen a Cristiano Ronaldo által fémjelzett portugálok, ill. a vb-favoritként számon tartott brazilok is kiestek. Persze egy ilyen rangú tornán, ahol egy mérkőzésen dől el a továbbjutás kérdése benne lehet a meglepetés, de valljuk be nem sokan számítottak arra, hogy Brazília búcsúzni kényszerül a horvátokkal szemben. Viszont ez már a múlt és úgy tűnik, hogy ezek a meglepetés eredmények kihatással voltak a tippjátékunkra is.. Hiszen a versenyt eddig szinte végig vezető Kocsi Henrik egészen az ötödik helyig csúszott vissza és dobogó felső fokán immáron Sisa Márk Ádám áll 306 ponttal. Viszont a jelenlegi első helyezett egy percig sem dőlhet hátra, mert szorosan ott van mögötte a dobogó második, ill. harmadik fokán Nagy Kitti, ill. Kovács Levente is, akik ha kellően összpontosítanak a végén, akár a győzelem is összejöhet számukra. A dobogót követő helyezések sem lógathatják az orrukat, ugyanis továbbra is nagyon szoros a mezőny és kevesebb, mint 20 pont a különbség a tizedik, ill. az első helyen álló versenyző között. A tippversenyt pedig még a véghajrá kellően megbonyolíthatja, hiszen aki helyesen tippelt a vb-győztesre, ill. a gólkirályi címre, az nettó 150 pontot gyűjthet be, ami igazából a tippjáték kimenetelét döntően befolyásolhatja majd. Ami biztos, hogy egy percig sem unatkozhatunk ebben a veresnyben és valóban igaz az, hogy itt az utolsó utáni pillanatokban fog eldőlni az, hogy ki hódítja el a VB 2022-es tippjátékunk fődíját, egy eredeti Adidas VB Al Rihla Pro labdát!

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: