b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tovább robog a statisztikai rendszerünk!

Statisztikai rendszerünk már-már megszokott módon hétről-hétre képes kiváló eredményeket kialakítani és ez nem volt másként április elején sem. A már jól megszokott módon elkészült a statisztikai rendszerünk előző heti összefoglalója is.

Labdarúgás kiértékelések (Pontos végeredmények, kimenetelek, ajánlott predikciók +97.426 egységnyi profitot kreáltak.

A hét folyamán a legeredményesebb ligák:

🇦🇺A-League : +35.22 egység

🇮🇹Serie A : +25.576 egység

🇧🇪Jupiler Pro League : +25.10 egység

🇪🇸LaLiga : +22.99 egység

🇩🇪Bundesliga : +14.47 egység

Statisztikai rendszerünk tehát az előző héten is tovább növelte az eddig látott profitot és immáron +1124.879 nettó egységet ért el a szolgáltatásunk. Mindezt 15 hónap alatt..

Tekintse meg az redményeinket! (2021.04.05-ig)

Labdarúgás

 Összesített profit  

+1049.189 egység

Jégkorong

 Összesített profit  

+48.72 egység

Kosárlabda

 Összesített profit  

+41.23 egység

Amerikai Futball

 Összesített profit  

-5.30 egység

Baseball

 Összesített profit  

-8.96 egyésg

Statisztikai rendszerünk elemei

Keresőrendszer

A keresőrendszerünkben minden egyes aktív bajnokság mérkőzéseinek több napos, akár hetes kínálatát láthatja. A mérkőzések több szempont alapján kerülnek kiértékelésre és a várható gól- és pontszámadatoknak köszönhetően reális képet tudunk nyújtani az Ön számára az adott találkozókkal kapcsolatosan. A keresőrendszerben a legesélyesebb opciók kerülnek feltüntetésre, ennek köszönhetően Ön könnyedén átláthatja az adott napi kínálatot.

Fogadási opciók

Mivel a futballbajnokságokat többféle szempont alapján értékeljük ki, így a keresőrendszerben látható legesélyesebb predikció mellett az oldalon a gólok, szögletek és büntetőlapok esélyeivel kapcsolatos kiértékeléseket láthat. A gólok esetében az 1.5 O/U, 2.5 O/U és gólváltás opciók kerülnek kiértékelésre, míg szögleteknél a 9.5 O/U line-t vesszük számításba. A büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O line-t preferáljuk. Fontos, hogy az itt látható oldalon csak a futballbajnokságok láthatóak!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: