b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tovább menetel a Manchester United!

O. G. Solskjaer "fiai" kiharcolták a továbbjutást! (Fotó: Getty Images)

Paul Pogba duplájával, valamint Anthony Martial góljával a Manchester United idegenben 3–0-ra legyőzte a kiesés elől menekülő Fulhamet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában. 

Prémium szolgáltatásunk keretein belül a Manchester United gólszámaira (1,5 gól felett) tettünk “B” kategóriás ajánlást, amely ismét nyereséggel zárt az előfizetőink legnagyobb örömére.

Paul Pogba ismét betalált! (Fotó: AFP)

A Manchester United már a 14. percben megszerezte a vezetést a Premier League utolsó előtti, 19. helyén álló Fulham otthonában. Paul Pogba szerezte az első találatot, majd röviddel ezután már a 23. percben Anthony Martial növelte a vendégek előnyét. Ezt követően már a második félidőben ismételten Pogba talált a hálóban, majd beállította a 3–0-s végeredményt, amit büntetőből szerzett a francia futballista.

A “vörös ördögök” továbbra is veretlenek tudtak maradni, mióta O. G. Solskjaer ül a kispadon. Ezzel pedig már a 11. tétmérkőzést hozta le az együttes, hiszen tíz győzelem és egy döntetlen a csapat mérlege!

Ezzel a győzelemmel pedig már a legjobb négyben van az együttes, ami igencsak remek mutatónak számít elnézve, hogy José Mourinhoval már-már elérhetetlennek tűnt ez a helyezés.

0
%d bloggers like this: