b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Török Kupa : Trabzonspor – Fenerbahce – 03/03 18:30

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor? (Fotó : Getty Images)

A Török Kupa elődöntőjében két igencsak gólerős együttes találkozik egymással, hiszen a pályán a Trabzonspor és a Fenerbahce játékosai mérik össze erejüket.


A mérkőzéssel kapcsolatosan nem fogok belemerülni sem a játékosok teljesítményébe, sem egyéb adatokba. Ami egyértelmű, hogy mindkét oldal egyik legnagyobb esélye a kupa lehet, bár a hazaiak idén óriási versenyben vannak az első helyért a bajnokságban. A Fenerbahce egy gyenge kezdést követően elkapta a fonalat és leginkább az együttes a kulcsfontosságú mérkőzéseken hoz kimagasló produkciót, de összességében a bajnokságbeli 44 rúgott gól igencsak beszédes.

A várható gólszámadatok alapján 1,71, ill. 1,48 a két együttes mutatója.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést alakít ki a Trabzonspor-Fenerbahce kettős? (Fotó : Getty Images)

Az adatok alapján a gólváltás esélye igencsak magas, a várható végeredmény 2:1 és ismerve azt a tényezőt, hogy a vendégek védelme egy középszerű teljesítményt hoz tényleg megalapozott lehet ez a kimenetel a találkozón. A kupamérkőzés ugyan oda-visszavágós, ennek ellenére én bízom benne, hogy egyik fél sem fogja feladni az eddigi támadójátékát. Az egymás elleni eredmények is nagyon beszédesek, hiszen a szezon során mindkétszer betaláltak a felek egymásnak, de összességében 2016-ig kellene visszakeresgélni, hiszen ekkor nem született meg a gólváltás a felek mérkőzésén. A kupamérkőzések rengeteg meglepetést tartogathatnak, ám én úgy vélem, hogy idegenben a Fenerbahce betalál, amire a kiváló formában lévő Trabzonspor vélhetően válaszolni is fog. Legutóbb február elsején találkoztak a felek, akkor 15 perc játék után már “zöldült” a gólváltás, de a szeptemberi találkozón is 27 percet kellett várni erre az opcióra. Úgyhogy bizakodom és remélem, hogy lejön a gólváltás.

Trabzonspor – Fenerbahce Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: