b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Törjük meg! Hatodik!

Tegnap a Napoli első félidőben akár eldönthette volna a találkozót, ehelyett mindent ziccerét eltétovázta és elpazarolta. Ezzel sajnos a tippünk vesztes lett és a szériánk feléhez érve a statisztikánk 5/3-ra redukálódott! Viszont még hátra van a java. Ma és holnap is szeretnénk profittal zárni és ilyen hétvégi kínálatból, mindig megvan az esély, hogy nyertes tippekbe húzzunk bele, viszont ott van a bőség zavara is, amely néha csalódást keltően meglepetés eredményekbe torkollik.

Mára egy biztosabb tippel érkeztünk, ahol a hazaiak mérkőzéseiből, illetve a vendég csapat támadóinak gólérzékenysége miatt húztuk be a gólváltást! Melyik lenne ez a találkozó?! Lássuk..

Részletezz és nyerj! prémium szelvényünk:

Mainz – Augsburg (20755 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

Tét:15 egység

Ahogy a bevezetésbe leírtuk, a hazaiak mérkőzéseiből vontuk le leginkább a következtetéseket. A Mainz legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal betalált a hozzá látogató csapatoknak, viszont ebből a 10 mérkőzésből 8 alkalommal kapott is gólt a hazai csapat. Ma pedig az az Augsburg fog hozzájuk látogatni, akik évről évre hoznak egy szintet és ezt a szintet folyamatosan tudják fokozni. Látható a jelenlegi tabellán is, hiszen a vendég csapat 8. a jelenlegi mezőnyben 5-4-4-es mérlegével. A hazaiak pedig mindössze a 13. pozíciót tudhatják magukénak. A vendégek legutóbbi találkozóiból kiindulva várhatjuk a találatokat, hiszen az utolsó tíz mérkőzésükön nyolc alkalommal szereztek legalább egy gólt. A Mainz csapatával többször találkozott már a csapat és látható, hogy a mérkőzések 80%-ban megszületett a gólváltás. Ezért mi a jelenlegi formák, illetve a hazai pálya előnye miatt várunk legalább egy hazai találatot, viszont az Augsburg ismét remek idényt hoz és szeretnék megtartani a pozíciójukat ehhez pedig gólokra lesz szükség, ami nem áll messze a vendégek játékától. Elől egész lesz mindkét csapat, nincsenek fontos hiányzók, így bátran behúztuk a gólváltást!

Mai napon 4 szelvény került megosztásra a prémium szolgáltatásaink keretén belül! Aki szeretne csatlakozni megteheti bármikor, a lentiekben belinkelt vásárlói felületen, illetve az “ELŐFIZETÉS” menüpontban. Ma a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagunk került megosztásra!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Sok sikert!

 

0
%d bloggers like this: