b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tökéletes nap! Tökéletes kezdet!

Tökéletesen zárult április második napja számunkra! Minden tippünk nyereséggel zárt és a legújabb csomagunk is remekül debütált, hiszen az általunk 90% biztonsággal ajánlott tipp megszületett a mérkőzésen és nyereségesen kezdődött a csomag története!


A 15 napos csomagunkban havi csatlakozás és havi turnusban lehet csatlakozni és rengeteg érdeklődő, illetve előfizető élt az áprilisi indulással! Ma egy angol találkozót elemeztünk ki, ahol már első ránézésre 70-80% biztonsággal ajánlottuk volna a mérkőzésen a gólváltást, viszont a statisztikák alapján szinte garantált volt az opció. Mi bíztunk benne és sikerült nyereséggel zárni, hiszen a találkozó 1-1-s eredménnyel zárult! A képen látható a munkánk menete, illetve a tippünk megosztásának formája. Minden előfizetőnk így kapja meg a tippjeinket a 15 napos csomagban!

123.jpg
15 napos csomagunk nyereséges tippje.

A másik nyertes tippünk a “Részletezz és nyerj!” csomagban volt megtalálható, amely hasonló módon van felépítve, mint a 15 napos csomag, viszont itt napi szintű tippadás folyik ,nem úgy mint az előzőleg említett csomagban. Mindent egybevéve egy dán mérkőzést néztünk ki a kínálatból, ahol szintén a gólváltás volt porondon és szerencsénkre a Köbenhavn hazai pályán behúzta a találkozót, illetve megszületett a mérkőzésen az általunk favorizált gólváltás is. Mivel az első napon, megvicceltek minket az eredmények, így tétemelést alkalmaztunk, amely már a 2. szinten/lépcsőn már be is vált, így szépen kijavítottuk a tegnapi hibánkat!

456.jpg
A találkozó 2-1-s eredménnyel zárult, így nyereségesen zártunk!

Köszönjük minden előfizetőnknek a bizalmat és reménykedünk, hogy a hónapban sikerül továbbra is nyereséges tippeket hoznunk a számotokra. Minden nap rengeteg munkát teszünk a tippjeinkbe és tegyük hozzá, hogy ennek meg kell térülnie valahol és valamilyen formában. Ezért dolgozunk nap, mint nap és ezért leszünk napról-napra egyre többen, hiszen a munkánk, az érveléseink és a mutatóink vonzóak lehetnek bárki számára! Csatlakozz te is és ismerd meg a siker kulcsát a sportfogadásban! Mi itt vagyunk és rád várunk!

“Ismerj meg minket, szavazz bizalmat és légy te is sikeres!”

0
%d bloggers like this: