b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Többek kérésére..

Közel száz üzenet érkezett hozzánk a képen látható (betmakerz) nevezetű oldallal kapcsolatban. Mi a véleményünk? Mi miért nem szereplünk? Itt mutassuk meg és így tovább..

A véleményünk elsősorban egyszerű, a tipsterportal “másolata” úgymond az oldal, viszont remek esélyek, illetve kiváló mutatókat lehet rajta keresztül generálni, illetve, ahogy az az ÁSZF-ben is látható, akár pénzt is lehet ezen keresztül keresni. Tehát a véleményünk az, hogy remek a kezdeményezés, hogy meddig működhet és, hogy lesz-e olyan felhasználó aki ezen keresztül tud esetleg profitálni, pénzhez jutni az szerintünk a jövő titka.

Hogy miért nem szereplünk?! Igazából vártuk a kérdést, illetve vártuk azt, hogy itt mutassuk meg helyes mutatók mellett és itt nem lehet játszani a statisztikával, a profittal, a találati arányokkal stb. Természetesen eleget tettünk a kéréseknek és megmutatjuk, hogy a szolgáltatásunk igenis képes helyt állni a magyar versenypiacon.


Betmakerz oldalunk:
https://app.betmakerz.com/group/betandwintipps/


Kértétek, illetve a rengeteg üzenetváltás után ég bennünk a bizonyítási vágy és szeretnénk itt is bebizonyítani azt, hogy a legjobbak közé vagyunk sorolhatóak. Ami biztos, hogy a prémium tippjeink lesznek megosztva, viszont nem az előfizetőkkel megosztott formában, tehát mikor egy-egy mérkőzésen pl. gólváltást várunk, ott valószínűleg az gólok számára fogunk rámenni under/over opciókkal és így tovább!

19250427_1374048635963858_1378265408199141105_o.jpg
Zárásként pedig.. 

Itt a lehetőség, mi ismét itt vagyunk és vállaljuk ezt a formáját is a tippadásnak. Ott lesz a statisztikánk és ott lesznek a mutatóink. Beszéljenek azok, mindenki előtt ott a lehetőség és lehet minket követni a portálon keresztül is!

Köszönjük előre is a bizalmat, kíváncsiak leszünk, hogy hány követés érkezik felénk az oldalon.

0
%d bloggers like this: