b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Több nap kihagyás után..

Több napja nem osztottunk meg veletek ingyenes tippeket, viszont a mai napon ismét megosztunk veletek pár ötletet a prémium szolgáltatásunkból.

Első mérkőzésnek a Lyon vendég győzelmét hoztuk nektek, ahol véleményünk szerint várhatóak lesznek a vendég gólok és a győzelem is. A hazai Toulouse gyenge formát produkál az idén ellentétben a vendégekkel.

Toulouse – Lyon (10211 V)
Tipp:Lyon (1X2)

odds:1,80

Második elképzelésünkön sokan lehet felkapják a fejüket erre a kimenetelre, viszont mi nem várunk nagy gólzáport. Hétközi forduló és sokszor ilyenkor a csapatok nem találják a helyüket, illetve kénytelenek úgymond pihentetni. Várhatóan a PSG csapatában mindenki bevethető állapotban lesz, viszont a Caen védelem az egyik leghatékonyabb a bajnokságban és remekül szűrik és tördelik az ellenfelek játékát és támadásait. Ezekből az előfeltételekből kiindulva véleményünk szerint ma nem kap 5-6 gólt a caen ezért bízunk benne, hogy 4 találatnál megáll a találkozó és ezzel nyertes lesz az opciónk. Végkimenetel kérdése szinte “biztosra” vehető, bár a Strasbourg ellen elszenvedett vereség után a PSG esetében sincsenek biztos találkozók.

Paris SG – Caen (08683 01)
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5)
odds:1,75

Mai napra ezt a két mérkőzést hoztuk nektek és ez a két mérkőzés mind a tippjeink részét képzik a prémium szolgáltatásainkon belül!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: