Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Több, mint 2.5 millió Ft nyeremény 3 hónap leforgása alatt! – előfizetői interjú

A mai interjúalanyunk N. Ferenc, aki június végén döntött úgy, hogy bizalmat szavaz a profitgaranciával rendelkező nagy tétes szolgáltatásunknak! Az interjú során képet mellékelt számunkra Ferenc és egy igencsak érdekes interjút sikerült összehozni vele..

Kezdjük rögtön azzal, hogy hogyan találtál rá a szolgáltatásunkra és miért döntöttél az előfizetés mellett?!

Feri: Több éve keresgetem a nekem megfelelő szolgáltatást és nálatok is volt már előfizetésem azt hiszem a 2020-as évek közepén. Akkor nem igazán győzött meg az, hogy FIFA és más esport piacra kellett a legtöbb fogadást megkötnöm. Ez nem az én stílusom, úgyhogy hagytam az egészet és el is engedtem a szolgáltatásotokat. Aztán nem igazán találtam a helyem sehol sem, pedig tényleg elmondhatom azt hogy legalább 10 szolgáltatásnál megfordultam. Amit pedig el kell mondanom, hogy szinte mindenütt átvertek. A szőnyeg alá vannak söpörve a negatív eredmények, sok helyen még statisztika sincs, sőt ha kérsz egy ilyet akkor kb. hülyének néznek de nem is ez a lényeg. Az év közepén kaptam tőled egy hírlevelet, hogy a nagy tétes szolgáltatásotok profitgaranciával működik és ekkor mondtam azt, hogy na oké egy utolsó próba. Szerencsére az évben sikerült egy megfelelő tőkét kialakítanom. Ennek is köszönhető az hogy 3 hónap alatt elképesztő tényleg szavakkal nem tudom leírni a köszönetem profitot sikerült elérnem.

Ahogy látom a nagy tétes szolgáltatást június utolsó napján igényelted és külön kérted, hogy júliustól legyen majd aktív számodra az. Ennek mi volt az oka?!

Feri: Nagyon egyszerű. A garancia a hónap első napjától érvényes és nem akartam igazából lecsúszni erről a biztosításról. Ezért választottam a szolgáltatásotokat és nem akartam 1-2 nap miatt lecsúszni erről a garanciáról. Ami pedig örömmel elmondhatok hogy nem kellett egyik hónapban sem még gondolkodni sem ezen a garancián, hiszen egy-egy rosszabb szériát, pár nap, vagy éppenséggel egy-két hét alatt kijavítottál és gyakorlatilag hónapról-hónapra nőtt a bevételem. Ami pedig külön említést érdemel az a szeptemberi hónap mert életemben nem nyertem még egymást követően 16 tippel ez pedig nálad sikerült!

Sejtettem, hogy a profitgarancia állt a döntés hátterében. Mi is örömmel látjuk azt, hogy nem volt látható az elmúlt hónapokban veszteség a szolgáltatásunk keretein belül, illetve valóban ez a szeptemberi 16 nyertes pre elemzés, egészen elképesztő „menetelés” volt. Alapvetően mekkora profitot sikerült realizálnod az elmúlt 3 hónap során?!

Feri: Figyelj küldök neked egy képet a bet365 számlámról, ahol a nyereség/veszteség mutatókat fogod látni. Csatlakozás ideje – mai dátum és ebből vond le a következtetéseket.

Micsoda?! +2.757.650 Forint 3 hónap alatt?!

Feri: Na látod pont ugyanígy elképedve állok én is az eredmények előtt és ténylegesen csak a nagy tétes szolgáltatásban megadott tippekre, vagy élő fogadásokra fogadtam. Egyetlen egy tippről maradtam le, az nyert volna azt hiszem két egységgel de gyakorlatilag azon kívül mindent az ajánlott téttel raktam és ennek megfelelően alakult ki ez a profit. Csak annyit mondhatok, hogy köszönöm és azt is hogy kedvezményesen vehettem igénybe az éves szolgáltatást! Nálam teljesen elnyerte a szolgáltatás a bizalmat és nem mellesleg a garantált 50%-os profit mellett ez tényleg egy ajándék nekem.

Csak gratulálni tudok a látott profitodhoz! Ezt vártad volna előzetesen a szolgáltatástól?!

Feri: Ne haragudj de ez hülye kérdés. Ezt várni nem lehetett, igazából szkeptikus voltam ugye voltam már nálatok, az akkori helyzet nem győzött meg. Ott volt a statisztika, amit kb sehol nem kaptam, de én ha azt mondom hogy átlagosan havi szinten kerestem volna 2-300.000-t akkor elégedett lettem volna. Na de több mint 2.5 millió Ft jött össze. Erre számítani nem lehet, tényleg leírhatatlan érzések kavarognak bennem. 

Te mit tanácsolnál azoknak, akik most csatlakoztak a szolgáltatásunkhoz? Mire figyeljenek?

Feri: Csak arra fogadjanak amit te ajánlasz. Ha nagy tétes előfizetők ügyeljenek arra, hogy mindig mindent rakjanak és ne várjanak több órát, hanem mihamarabb kerüljön megrakásra az a tipp. Én szerencsére olyan munkahelyen és pozícióban dolgozom, hogy előttem van mindig a telefon és amikor jön a pittyegés a telegramról akkor már nyitom is a betet és teszem a tippet. Tényleg ha figyelsz és megvan ez a lehetőséged akkor garantált, hogy minden tippre odaérsz. 

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés. Lenne esetleg olyan amin változtatnál, vagy javítanál az általad igényelt szolgáltatásban?

Feri: Erre úgy gondolom semmi szükség. Minden tökéletesen működik, ha kérdés van egyből választ kapok és igazából ennél egyszerűbben nem is működhetne egy szolgáltatás. Nem kell sehova sem bejelentkezni a tippekért, nem kell kínlódni. Pittyen a teló és tényleg egyből lehet fogadni. A privát chatről én kiléptem én nem vagyok igazán az a közösségi ember de az ügyfélszolgálatos telegramról mindig választ kapok a kérdéseimre.

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: