Tíz perces fogadási stratégia

Egy olyan fogadási stratégiát sikerült kialakítanunk és elsajátítanunk, amelynek köszönhetően élő fogadások keretein belül igencsak magas találati arány mellett képesek lehetünk profitálni. A stratégia roppantul egyszerű, hiszen annyi a lényege, hogy tíz percenként fogadunk az első gól idejére. A szolgáltatás használatához  bet365 fiókra, illetve a  telegram alkalmazás használata szükséges.

MAGAS TALÁLATI ARÁNY!

A stratégia bevezetése óta 80% feletti találati aránnyal rendelkezik a szolgáltatás és bízunk benne, hogy ezt az áltagot sikerül továbbra is megtartani!

BIZTONSÁGOS BANKROLL!

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

NAPI EGY MÉRKŐZÉS!

Törekszünk arra, hogy minél kevesebb mérkőzésből alakítsunk ki profitot és ennek érdekében napi maximum egy mérkőzésre ajánlunk fogadást! Természetesen többször előfordulhat az is, hogy több napot is kihagyunk a gyengébb kínálat miatt!

MAXIMUM 60 PERC!

Összességében maximum hatvan percet igényel a fogadási stratégia, tehát napi szinten maximum ennyit kell foglalkoznod a sportfogadással!

"Örökös" tagság

49999 FT
  • Bet365 felhasználóknak
  • Magas találati arány
  • Kínálat függő tippszám
  • Telegram csatorna
  • "Push" értesítő üzenetek
  • Korrektség és megbízhatóság
  • Bankrollmenedzsment
  • Email/Telegram alapú konzultáció

KÍVÁNCSI VAGY, HOGY MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRTEK EL A SZOLGÁLTATÁSAINK?!

Részletes statisztikát és archívumot e-mail formájában tudunk számodra küldeni, úgyhogy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@betandwintipps.com e-mail címen!

NÉHÁNY TIPP A STRATÉGIÁNKBÓL!

Előfizetői vélemények

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

2021-06-17
0