Tíz perces fogadási stratégia

Egy olyan fogadási stratégiát sikerült kialakítanunk és elsajátítanunk, amelynek köszönhetően élő fogadások keretein belül igencsak magas találati arány mellett képesek lehetünk profitálni. Mindenképp fontos tehát kiemelni, hogy ez a fogadási forma időigényes és élőben kell követni a mérkőzéseket. Persze törekszünk arra, hogy ez a legtöbb esetben minél rövidebb időt vegyen igénybe az előfizetőink számára, de ahogy a mondás is tartja idő = pénz, itt is teljes egészében megállja a helyét. A stratégia roppantul egyszerű, hiszen annyi a lényege, hogy tíz percenként fogadunk az első gól idejére. A szolgáltatás használatához  bet365 fiókra, illetve a  telegram alkalmazás használata szükséges.

PROFITGARANCIÁT VÁLLALUNK!

Amennyiben bármelyik hónapban veszteséggel zárunk, úgy a következő hónapot mi teljes egészében grátiszként jóváírjuk a fiókodban, így egy hónappal tovább élvezheted a szolgáltatásunk adta előnyöket!

MAGAS TALÁLATI ARÁNY!

A stratégia bevezetése óta 95% feletti találati aránnyal rendelkezik a szolgáltatás és bízunk benne, hogy ezt az áltagot sikerül 80% feletti átlagon tartani.

BIZTONSÁGOS BANKROLL!

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

STATISZTIKÁNK

1
MÉRKŐZÉS
1
NYERTES FOGADÁS

NÉHÁNY TIPP A STRATÉGIÁNKBÓL!

AMENNYIBEN TE IS SZERETNÉL RÖVID-, ILLETVE HOSSZÚ TÁVON PROFITÁLNI A TÍZ PERCES FOGADÁSI STRATÉGIÁNKNAK KÖSZÖNHETŐEN, MINDEZT ÚGY, HOGY PROFITGARANCIÁT VÁLLALUNK, AKKOR ITT AZ IDEJE IGÉNYELNI A TÍZ PERCES FOGADÁS STRATÉGIÁNKAT!

TÍZ PERCES FOGADÁSI STRATÉGIA

5999 FT/30 nap
  • Bet365 felhasználóknak
  • Maximum 150 fő részére
  • Profitgarancia
  • Magas találati arány
  • Telegram csatorna
  • "Push" értesítő üzenetek"
  • Korrektség és megbízhatóság
  • Email és telegram alapú ügyfélszolgálat
  • Bankrollmenedzsment

Előfizetői vélemények

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

2021-06-17