b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz perces fogadási stratégia

Szolgáltatásunkról

Egy olyan fogadási stratégiát sikerült kialakítanunk és elsajátítanunk, amelynek köszönhetően élő fogadások keretein belül igencsak magas találati arány mellett, képesek lehetünk profitálni.

A stratégia roppantul egyszerű, hiszen annyi a lényege, hogy tíz percenként fogadunk az első gól idejére. 

A szolgáltatás használatához bet365 regisztráció szükséges!

Mire számíthatsz, ha elsajátítod Te is a tíz perces fogadási stratégiánkat?!MAGAS TALÁLATI ARÁNYRA!

A stratégia bevezetése óta 80% feletti találati aránnyal rendelkezik a szolgáltatás és bízunk benne, hogy ezt az áltagot sikerül továbbra is megtartani!ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 8+

Törekszünk arra, hogy minél kevesebb mérkőzésből alakítsunk ki profitot és ennek érdekében napi maximum egy mérkőzésre ajánlunk fogadást! Természetesen többször előfordulhat az is, hogy több napot is kihagyunk a gyengébb kínálat miatt!MAXIMUM 60 PERC!

Összességében maximum hatvan percet igényel a fogadási stratégia, tehát napi szinten maximum ennyit kell foglalkoznod a sportfogadással!BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: