Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Tíz perces fogadási stratégia

Szolgáltatásunkról

Egy olyan fogadási stratégiát sikerült kialakítanunk és elsajátítanunk, amelynek köszönhetően élő fogadások keretein belül igencsak magas találati arány mellett, képesek lehetünk profitálni.

A stratégia roppantul egyszerű, hiszen annyi a lényege, hogy tíz percenként fogadunk az első gól idejére. 

A szolgáltatás használatához bet365 regisztráció szükséges!

Mire számíthatsz, ha elsajátítod Te is a tíz perces fogadási stratégiánkat?!MAGAS TALÁLATI ARÁNYRA!

A stratégia bevezetése óta 80% feletti találati aránnyal rendelkezik a szolgáltatás és bízunk benne, hogy ezt az áltagot sikerül továbbra is megtartani!ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 8+

Törekszünk arra, hogy minél kevesebb mérkőzésből alakítsunk ki profitot és ennek érdekében napi maximum egy mérkőzésre ajánlunk fogadást! Természetesen többször előfordulhat az is, hogy több napot is kihagyunk a gyengébb kínálat miatt!MAXIMUM 60 PERC!

Összességében maximum hatvan percet igényel a fogadási stratégia, tehát napi szinten maximum ennyit kell foglalkoznod a sportfogadással!BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

%d bloggers like this: