b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet!

A “Részletezz és nyerj!” nevezetű újításunk remekül működik és legtöbb nap nyereségesen zár, hiszen egy mérkőzést elemzünk ki a kínálatokból, mindezt pontos információkkal a birtokunkba. Lényege a rovatnak, amit sokan ismertek már, hogy egy mérkőzésre egy vagy kettő, de akár három tippet is megosztunk! Remek tétkezeléssel és okosan kiválasztott tippekkel könnyen nyereségesen lehet zárni a hónapban.

Bemutatás után pedig, arra gondoltunk a kollégákkal, hogy a következendő időszakban, a csomagot tovább futtatjuk és most mindenki elérheti majd további tíz alkalommal, teljesen ingyen! Fontos, hogy nem egymást követő tíz napról beszélünk, hanem tíz alkalomról, ami azért is lényeges, hiszen lesznek olyan napok, illetve kínálatok amikor nehéz és kiszámíthatatlan mérkőzésen szerepelnek, ekkor természetesen elmaradhatnak a tippek!Tehát tíz alkalommal fogunk megosztani tippeket!

Ha kételkednél és kérdés merülne fel, hogy miért is tarts velünk?!

  • Pontos és naprakész információk és adatok megszerzése
  • Két, három, vagy négy tipp / elemzés
  • Remek elemzések
  • Kiváló mutatók
  • Szinte garantált profitálás

Összességében röviden tömören ennyi, nagy reményt fűzünk a dologhoz és reméljük, hogy sokan velünk tartotok, hiszen rengeteg munka, illetve remek eredmények fűződnek a rovathoz!

Tartsatok velünk! Részletezz és nyerj!

0
%d bloggers like this: