b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet tizedik állomás második rész!

A második elemzésünkben a Bölöni László által irányított Antwerpen csapatának mérkőzésére tettük le a voksunkat, hétről hétre követjük a csapat szereplését és most találtunk egy kiváló opciót szép oddsért! Mi is lenne ez?!

Az elemzésünkben először a Beveren csapatával kezdenénk, akik 8. pozíciót foglalják el a tabellán. Viszont remek támadósorral rendelkezik a csapat, hiszen a második legtöbb gólt szerezték nyolc mérkőzés alatt, míg a legsebezhetőbb védelmük is van, hiszen 14 kapott gólnál tartanak, ami a harmadik legrosszabbnak mondható a bajnokságban. A hazaiak gólfelelősei a Morioka/Thelin duó, akik 4, illetve 3 találatnál tartanak előbbi 5 utóbbi 3 asziszttal rendelkezik. A fölött/alatt táblázatban a csapat a legjobb eredménnyel teljesít a 2,5 over lehetőségeket tekintve, hiszen nyolc találkozó alatt, csak egy mérkőzésen nem történt meg a 2,5 feletti opció, viszont az összes többin legalább 3 gól született, illetve a meccsenkénti gólátlaguk 4,0 ami mérkőzésenként négy találatot jelent!

A mai ellenfél viszont az egyik legjobb formában lévő csapat lesz, méghozzá az Antwerp, akik az öt mérkőzéses forma táblázatot tekintve 2. pozíciót foglalják el. Hiszen három győzelem és két döntetlen a mérlegük. Kezd össze állni Bölöni László elképzelése és sikerült egy ütőképes csapatot összeállítania. Sokak kételkedtek a trénerben, viszont a munkáját nem lehet megkérdőjelezni, hiszen az újonc nem várt teljesítményt nyújt az első osztályban Gent csapatát megverték, míg az Anderlechttel döntetlent játszottak, a többi csapatot pedig sorra megszorítják, illetve megverik. A jelenlegi teljesítményük a 6. pozícióra elég és mindössze 6 pont lemaradás van a csapatnak az első helytől. A csapat egyben van és az egyik legjobb támadósorral rendelkezik, viszont a mérkőzéseiről elmondható hasonlóan, mint a mai ellenfeléről, hogy szinte minden mérkőzésén megszületik a gólváltás.

Névtelen.png
Jelenlegi tabella. (Látható, hogy mindkét csapat remek támadósorral rendelkezik, viszont a védelmek sebezhetőek)

Összességében a mai találkozón a két remek támadósornak köszönhetően várjuk a gólokat, míg a védelmek sebezhetősége is meghozhatja a várt opciót, ami nem más, mint a gólváltás lenne!

A mérkőzés végeredménye 3:0.

A tippünk pedig a találkozóra:
Waasland Beveren – Antwerpen (33744 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,70

Tét:15 egység

0
%d bloggers like this: