b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet tizedik állomás harmadik rész!

A harmadik elemzésünk a Bundesliga 2. mérkőzésére esett, ahol a hazai Kiel nem várt módon szárnyal a bajnokságban, míg a mai ellenfele alakuló formát mutat.

A hazaiak jelenleg a harmadik helyet foglalják el a bajnokságban és a formatabellán legutóbbi öt mérkőzést tekintve négy győzelem és egy vereség a mérlegük.  A támadósoruk második legjobb a bajnokságba, hiszen 18 találatnál tart a csapat 8 mérkőzés alatt, viszont az is látható, hogy az egyik legsebezhetőbb a hazai védelem. A mérkőzései nagy részén megszületik a gólváltás, viszont a remek támadószellem, illetve a csapategység, ma meghozhatja a várt sikert. Otthon még jobb formát mutat a csapat és várhatóan ma mindent megfognak tenni a három pont megszerzéséért.

A vendég Bochum gyengén kezdte a bajnokságot, viszont utóbbi öt mérkőzéséből már hármat megnyert! Összességében ez a kezdeti nehézkes rajt jelenleg a 12. pozícióra elég, viszont várhatóan a csapat elindul felfelé a lejtőn és győzelmeket fog szerezni a csapat. Összességében az utóbbi öt találkozóján minden alkalommal szerzett gólt a csapat és végre kezd kialakulni egy remek légkör a csapat körül, ami akár meglepetéseket is eredményezhet. Egy biztos, hogy a támadósor adott és vélhetően ma is rohamozni fogják, az amúgy sebezhető Kiel védelmet.

Névtelen.png
Jelenlegi tabella.

Összességében a csapatok formájuk alapján, illetve a támadósorok gólszerzésére ma nagy esély van, ezért bizalmat szavazunk a mérkőzésen a 2,5 over opciónak, illetve a hazai pálya miatt, mi bízunk a Kiel csapatában, akik mérkőzéseik nagy részén, mindig két vagy több találatig jutnak, így a hazai góloknak is bizalmat szavaztunk!

A mérkőzés végeredménye 3:0.

A tippjeink pedig:

Holstein Kiel – Bochum (24857 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5)
odds:1,75

Tét:15 egység

Holstein Kiel – Bochum (24864 V)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,65

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: