b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet tizedik állomás első rész!

Mai első elemzésünk a Chelsea-Manchester City találkozóra esett, ahol várhatóan az idegek csatáját láthatjuk a pályán. Mindkét fél remek formában és győzelemmel hangolódva érkezik a mai találkozóra, ami megadhatja a mérkőzésnek az alaphangulatát.

Elsőként a Chelsea-vel kezdenénk, akik jelenleg 3. pozíciót foglalják el a tabellán és egy botlást leszámítva, veretlenek a bajnokságban. A házi gólkirály a csapatban Morata, aki 6 góljával és 2 aszisztjával az első helyen tanyázik. A hazaiak remek kerettel rendelkeznek, a fiatal belga kapus Courtois védi a Chelsea hálóját, illetve Morate, Pedro, Willian hármas rohamozza az ellenfelek kapuit. Középpályán is remek egyéniségek találhatóak meg, Moses, Kante, Fabregas, Hazard, Cahill, de ne feledkezzünk meg a fiatalokról sem Bakayoko és a spanyol Alonso is megtalálható a keretben. A hazaiak trénere Conte, egy remek felállást szabott a csapatra, ami a 3-4-2-1-es játékrendszert jelentené. Összességében a rendszer pontos védekezésre és a gyors kontra támadásokra épül, amihez a Chelseanek megvan minden hozzávalója, hiszen remek védelemmel rendelkezik a csapat, elől pedig bármelyik európai topklub megirigyelné a játékos állományt. Középpálya az egyik leglabdabiztosabbnak mondható, hiszen technikás, rövid passzos és hatalmas rutinnal rendelkező egyéniségek alkotják ezt a részt. A mai mérkőzést Drinkwater és D. Luiz kénytelen lesz kihagyni, utóbbi eltiltása miatt nem lehet ott a pályán, viszont Conte ezen kívül minden játékosára számíthat. A Chelsea hét közben az Atletico Madrid vendége volt, ahol az utolsó percekben kiharcolták a három pontot és nyert a csapat 2-1-re Madridban!

A Manchester City, az elvárt módon a mostani idényben is szárnyal és hat mérkőzés alatt még nem talált legyőzőre. A csapat egyben van, illetve itt is a szokásos helyzet alakult ki. Remek játékosok és kiváló stáb összehangolódott és ezt az eredményeken lehet látni. A vendégeknél több játékos is kiveszi a részét a gólszerzésből, hiszen Agüero 6, Sterling 5, míg Gabriel Jesus 4 találatnál jár már a bajnokság elején. A csapat egy átlagos játékrendszerben kerül, szinte mindig a pályára, hiszen Guardiola a Barcelona játékában megszokott rendszert ráépítette a City játékára. Ez nem más, mint a 4-3-3-s rendszer. A hátvédsort Delph, Otamendi, Stones, Walker négyes alkotja. A középpályán Silva, Fernandinho és De Bruyne várható a mai mérkőzésen, viszont Gündögan, B. Silva, Toure mindannyian bevethető állapotban várják a találkozót. Elől pedig a megszokott hármas Sane, Agüero és Gabriel Jesus. A találkozó pikantériája lehet, hogy Agüero lesérült, ami megnehezítheti a vendégek sorsát a mai mérkőzésen, viszont Sterling ezzel esélyt kap és általában él is az esélyekkel a fiatal angol tehetség. A mai találkozót Kompany, Mendy és Agüero lesz kénytelen kihagyni, viszont a többiek mind bevetésre készen állnak!

Névtelen.png
Jelenlegi tabella.

Összességében mi a mérkőzésen hazai sikert várnánk, viszont nem ebben az opcióban találtuk meg a mai választásunkat, hanem a gólokban! Méghozzá bizalmat szavazunk a rangadón a gólváltásnak, illetve ahogy ezt látni lehet nem kenyere a két csapatnak a pont osztozkodás, így várhatóan lesz egy harmadik találat is a mérkőzésen! Legutóbbi öt mérkőzésükön minden alkalommal 2,5 gól feletti opció megszületett, illetve ebből háromszor a gólváltás is. Viszont amikor a Chelsea volt a házigazda akkor gólváltás öt alkalomból négyszer született meg! Így mi bátran behúzzuk ezt az opciót és bízunk benne, hogy mindkét fél hajtani fog a 3 pont megszerzésért!

A mérkőzés végeredménye 0:1.

A tippünk pedig:
Chelsea – Manchester City (08267 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,90

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: