b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet ötödik állomás!

Elsőként egy igazi olasz derbire került a választásunk, méghozzá nem is akármilyen párharc lesz ez. A mérkőzésen két Torinói együttes fog megmérkőzni egymással, a címvédő Juventus a városi ellenfelével a Torinói bikákkal!

Elsőként a “zebrákkal” kezdenénk, ahol hihetetlen statisztikákra találunk. A Juve hasonlóan kezdi a szezont, mint az előzőt. Eddig hibátlan, hiszen minden találkozóját megnyerte a szezonban. Öt mérkőzés alatt 14 rúgott és 3 kapott gólnál jár az együttes. Ami látható, hogy a régi bombabiztos védekezés megszűnt az öregek távozásával, viszont az újoncok még nem képesek azt a masszív és agresszív , szinte néha áttörhetetlen védelmet alkotni, mint elődjeik. De, annyi biztos, hogy alakul a hátsó alakzat. Chiellini remek alkotó eleme még most is, illetve a Barzagli, Rugani, Lichtsteiner és Alex Sandro négyes továbbra is adott a védelem kialakításához. A csapat meghatározó játékosa továbbra is az argentin származású Dybala, aki remek formát és tempót diktál idén és sorra szerzi a gólokat. Természetesen ne feledkezzünk el a több játékosról sem, a horvát Mandzukic, vagy éppen Pjanic, Matuidi, Cuadrado, Higuain és sorolhatnánk. Remek játékosok mindannyian. A mai találkozón De Sciglio nem fog pályára lépni a hazaiaknál, viszont még kérdéses a pályára lépés Höwedes, Khedira és Pjaca triónak is. Érdekességként utána néztünk, hogy a Juventus 2016.02.11. óta minden hazai találkozóján betalált az ellenfeleinek, tehát már közel másfél éve nincs olyan csapat, akik hozzájuk látogat, hogy gól nélkül megúsznák a találkozást a zebrákkal. Tehát a csapat egy igen kellemetlen házigazda, akiknek továbbra is fő célja a bajnokság, a hazai kupa, illetve a nemzetközi kupa elhódítása. Remekül összeállt a mostani idényre is a keret, illetve a fentiekben kiemelt Dybala szárnyalás ma is kamatoztathatja eredményét, hiszen a fiatal argentin már nyolc találatnál jár a bajnokságban és ezzel magabiztosan vezeti a góllövőlistát!

A következőkben a vendégekre térnénk, akik szintén remek teljesítményt nyújtanak a bajnokságban és jelenleg veretlenül az 5. pozíciót foglalják el a tabellán. Ami látható, hogy a Torino egy összeszokott csapattá és egy igen kellemetlen és gólra törő játékot alkalmazó ellenfelet láthatunk bennük. Igaz, hozzá kell tennünk, hogy a bajnokságban nem találkoztak még a “nagyágyúkkal”, viszont egyértelmű, hogy elől tehetséges futballisták alkotják a keretet és ez remekül megmutatkozik a góloknál is, hiszen mind az öt találkozón betalált az ellenfeleinek a Torino! Jelenleg 10:5-s gólarányuk van! Több embert is kiemelhetnénk a keretből, viszont kezdetnek Belotti és Ljajic duót tennénk, akik már három találatnál járnak és kiveszik mérkőzésről mérkőzésre a szerepüket a győzelmekben, illetve a gólokban. Előbbi egy, utóbbi két aszisztnál jár már az idényben! A vendégektől valószínűleg nem lesz ott Acquah, Barreca, Bonifazi és Obi, viszont mindannyian kisebb sérüléssel bajlódnak, ami nem feltétlen befolyásolhatja a mai mérkőzésen való szereplésüket! A csapatból még többeket kiemelhetnénk, példának okáért a kapuban Sirigu-t, vagy ébben a bal szélen Niangot, de természetesen a többiek is kiveszik a részüket a sikerekben! A vendégek trénere Mihajlovic, aki a szerb mentalitását belevitte és belehajtotta a srácokba, így a “bikák” mérkőzésire jellemző a kemény és agresszív belépők, illetve a szélek erőltetése, ezáltal beadásokkal veszélyeztetnek leginkább a mérkőzéseken a Torinóiak.

Névtelen
Jelenlegi tabella.

Egymás elleni statisztika alapján a legutóbbi három találkozón megtörtént a gólváltás, ebből kétszer Juventus siker született, legutóbb pedig egy döntetlen. Viszont, ami számunkra egyértelmű, hogy ha jobban megfigyeljük az azt megelőző mérkőzéseit a két csapatnak. Akkor jelentős számban Juventus nyert, viszont a Torino minden találkozón szerzett legalább egy találatot! Így mi a mai nap hasonló mérkőzésre és eredményre számítunk, ráadásul ilyenkor már csak a városi derbi “levegője” is felspannolhatja a kisebb erővel bíró csapatot és akár egy meglepetés döntetlen, vagy egy Juventus botlás is benne lehet a mérkőzésbe, illetve az összeszokatlan védelem hibázhat is a mérkőzésen többször, de nem gondolunk nagy dolgokra. Így marad a gólváltás, illetve a 2,5 gól feletti érték bevonása a mérkőzésbe! Tehát a mai tippjeink ismételten a gólokra estek!

Névtelen
Egymás elleni mérkőzések.

A mérkőzés végeredménye 4-0.

A tippjeink pedig a találkozóra:

Juventus – Torino (50637 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:2,15

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: