b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet nyolcadik állomás második rész!

A kiválasztott találkozónk egy belga-skót randevú lesz, ahol mindkét csapat a győzelemért küzdhet, hiszen a PSG és Bayern duó két vállra fektetve lépett túl rajtuk. Az Anderlecht 3-0-ra kapott ki a Bayerntől, míg a Celtic 5-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a PSG-től.

Az elemzésünket először a hazaiakkal kezdenénk, ahol egy kezdeti nehézkes rajt után kezd összeállni a keret és végre találkozókat is nyer a csapat, illetve megvannak a várt gólok. Nyolc fordulót követően a csapat mindössze 12 pontot tudhat magáénak, három győzelem, három döntetlen és két vereség a hazaiak mérlege. Viszont az utóbbi négy találkozóján már nem talált legyőzőre a csapat. Az Anderlecht gyengeségét talán a felforgatott keret , illetve az összeszokatlanság okozhatta, viszont látható, hogy kezdik érezni egymást a játékosok. A belgák 4-3-3-as játékrendszert alkalmazzák legtöbbször és várhatóan ma hazai pályán, mint kezdeményező csapat támadó felállásban fognak felállni a Celtic ellen. Ami szintén látszik, hogy igazi gólfelelőse nincs a szezonban még a csapatnak, de a keret egységessége és a csapat küzdeni akarását remekül példázza a gól lövő lista, hiszen hét játékos is betalált már a nyolc lejátszott mérkőzés alatt. A BL-ben egy igen kellemetlen ellenfelet kapott a csapat, viszont ma egy hasonló súlycsoportú ellenféllel nézhetnek farkasszemet és az ilyen találkozókon minden pont számít! A mérkőzést a hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Najar, illetve eltiltása miatt Kums lesz kénytelen kihagyni.

A továbbiakban a Celtic csapatával folytatnánk, akik hétvégén 0-2-es sikerrel hangolódtak a BL-re, hiszen az ősi rivális Glasgow Rangers csapatát magabiztosan megverték idegenben! Összességében a csapat remekül teljesít, illetve véleményünk szerint egy igen kellemetlen ellenfélnek számít. Ezt megmutatták az Asztana ellen is, ahol 5-0-s hazai siker után, még küzdött a csapat és egy 4-3-as eredménnyel ugyan alul maradt, de nem hátradőlős mérkőzést láthatott a publikum, hanem a skót csapat harapott és küzdött minden egyes találatért, ami példa értékű lehet, minden sportszerető ember számára. A PSG ellen igazán nemvolt szerencséje a csapatnak, illetve ami helyzet volt nekik azt sajnos nem használták ki megfelelően. Míg a hazai csapatnak hat kapura lövése volt, addig a PSG-nek tíz, mégis 0-5 lett a végeredmény. Viszont ne feledjük el, hogy a PSG egy másik súlycsoportnak számít, ez remekül látszik a Celtic mutatóin, hiszen a PSG elleni meccs előtt szinte minden találkozón betalált a csapat, illetve azt követően is a bajnokságban és a kupaszereplése során, három találkozón tíz gólt szerzett a csapat! Sérüléssel bajlódik két játékosa a skót csapatnak, méghozzá Eboue, illetve Sviatchenko sérült. Viszont a csapat magja ott lesz a mérkőzésen, illetve Forrest, Griffiths, McGregor és Sinclair négyes, akik 3-3 találatukkal megtalálhatóak a góllövőlista első felében, ma ott lesznek a találkozón. Amúgy a csapat a 4-2-3-1-es játékrendszert szereti, viszont a 4-4-2-es felépítés sem esik nehezükre.

Névtelen
Ma az egyik félnek kötelező a győzelem!

Véleményünk szerint ma ez a mérkőzés egy remek találkozónak indul. Mindkét fél motiváltsága egy izgalmas kilencven percet eredményezhet. Az Anderlecht csapatától a hazai pálya és publikum segítsége/kiszolgálása miatt várjuk a gólokat. Míg a Celtic esetében láthattuk már, hogy mire is képes a csapat, így véleményünk szerint tőlük is várható lesz egy találat. Amit szintén biztosnak vélünk, hogy nem egy gól fog születni, ezért bízunk a gólváltásban, illetve a 2,5 fölötti opcióban!

A mérkőzés végeredménye:0-3

A tippünk pedig a találkozóra:

Anderlecht – Celtic (37496 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,95

Tét:15 egység

0
%d bloggers like this: