b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet nyolcadik állomás első rész!

Az első elemzésünkben, a tegnapihoz hasonlóan egy spanyol csapatra tettük le a voksunkat. Igaz, hogy ma több spanyol is a pályára lép, viszont mi a katalán Barcelona mérkőzését választottuk ki elemzésünk céljául és hogy miért?!

A hazaiakkal kezdenénk az elemzést, ahol egy szép statisztikára találunk, illetve a BL csoportkörének első fordulójában egy igen gól gazdag találkozón 3-2-es győzelemmel debütált a csapat a “D” jelzésű csoportban. Az Olympiakosz vendége volt a Portugál együttes és már első félidőben eldöntötté vált a mérkőzés, hiszen akkor szerezte a Sporting mindhárom találatát. Hétvégén tartalékolt a csapat és ez picit fájó pont lehet a hazai tabellán, viszont a Portugál csapat fő szempontja és célja, hogy továbbjussanak a csoportból, ha ez megtörténik, akkor a vezetőség, a stáb és a játékosok is elégedettek lehetnek, hiszen egy Juventus/Barcelona kettős mögött gyönyörű teljesítmény lenne, ha sikerülne kivívni a továbbjutást. A hazai bajnokságban a csapat a második pozíciót foglalja el a hétvégi botlásának köszönhetően, viszont még mindig hibátlannak mondható! Hét mérkőzés alatt, hat győzelem és egy döntetlen a mérlegük, 16 rúgott és 4 kapott gólnál tart a csapat. A Sporting egyértelmű gólfelelősei a Fernandes/Dost/Martins trió, akik a bajnokságban sorra hozzák a találatokat és az Olympiakos ellen is Fernandes/Martins duó betalált! Érdekes információ lehet, hogy a Sporting hazai pályán egy igen kellemetlen ellenfélnek számít, hiszen szinte minden találkozójukon gólt szereznek, illetve felkészülési időszak alatt is Monaco, Fiorentina és Fenerbache csapatát is megverték! Egy játékos játéka kérdőjelezhető meg a mai mérkőzésen, aki nem más, mint Podence. Viszont a többiek bevethető állapotban és hatalmas motiváltsággal készülhetnek a Barcelona elleni mérkőzésre. A hazaiak általában a 4-4-2-es játékrendszerben szoktak pályára lépni. Elől Martins-Dost duó, míg középpályán egy remek sor húzódik (Fernandes, Ruiz, Carvalho és Cesar) akik helyére a fiatal Doumbia és Medeiros duó bármikor betud szállni és segíteni a csapatot! A védelemről sem feledkeznénk meg, hiszen Coentrao, Mathieu, Coates, Piccini négyes látható, illetve a kapuban a portugálok kiválósága Patricio védi a Sporting hálóját.Összességében ez egy remek csapat, nem véletlen, hogy a portugál bajnokságban nem nagyon van ki megállítsa ezt a csapatot, hétvégén pihentetett menet ment és most teljes elszántsággal érkeznek a pályára majd a játékosok, akik véleményünk szerint ma akár megnehezíthetik a Barcelona sorsát.

A következőkben a Barcelona csapatára térnénk, ahol a szezon kezdeti leírások, összeesküvések és egyéb cikkek után, mindenki szájtátva nézi az eredményeket. Hiszen mindenki leírta a vendég katalán csapatot, hogy az MSN megbontása után, ez a csapat nem lesz képes hozni a várt eredményeket. Viszont mindenki elfelejti, hogy sokszor egy-egy változtatás jót tesz a keretnek. Nehezen indult a szezon, viszont azóta a csapat megállíthatatlan. A bajnokságban idáig 100 százalékos mutatója van a Barcának és hat találkozón 20 gól és 2 kapott gól a mérlegük! Messi egyértelműen továbbra is a csapat vezéregyénisége, hiszen már 9 találatnál jár a bajnokságban és a BL-ben az előző Juventus kiütésben is kivette a részét két találattal. Nehéz az ilyen teljesítményekre szavakat találni, de még mindig csúcsformában focizik az argentin klasszis. Összességében ami látható, hogy a Barca legutóbbi öt találkozóján sorra szerezte a találatokat, illetve mindegyik mérkőzés 2,5 gól fölött végződött. Összeállításban a szokásos 4-3-3 játékrendszert alkalmazzák Messiék. Kapuban ter Stegen, Előtte Semedo, Pique, Umtiti és Alba, majd a középpályán Iniesta, Busquets, Rakitic trió és szokásos duó Messi, Suarez mellé várhatóan ma Paulinho fog csatlakozni harmadikként. Összességében a csapat remekül “muzsikál”. Viszont a hátsó négyes megbontható és sebezhető. A mai mérkőzésen Dembele és Ortola nem lesz a keretben, illetve Rafinha játéka kérdéses.

Névtelen
Jelenlegi állás a csoportban.

Összességében mi a találkozótól Barcelona sikert várunk, illetve gólokat. Viszont van egy olyan megérzésünk, illetve a statisztika is beszédes, hogy a Sporting hazai pályán betalálhat a Barcelonának, ezért mi megkockáztatjuk, hogy mindkét csapat gólt szerez a találkozón!

A mérkőzés végeredménye 0:1

A tippjeink pedig a találkozóra:

Sporting CP – Barcelona (43525 06)
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 2,5)
odds:1,80

Tét:15 egység

Sporting CP – Barcelona (43528 05)
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)

odds:2,40

Tét:10 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: