b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet negyedik állomás második rész!

A másik elemzésünk egy francia mérkőzésre fog kitérni, méghozzá két olyan csapat mérkőzésére, akik egymás fordított teljesítményét nyújtják a bajnokságban. Míg a hazaiak idáig egy mérkőzést nyertek meg, addig a vendégek egy találkozót veszítettek és az összes többin hozták a kötelezőket. Ráadásul a vendégeknek ma “kötelező” a győzelem, ha a PSG nyomában szeretnének maradni.

Mi is lenne ez a mérkőzés?!

Nem más , mint a Lille – Monaco találkozó, ahol a hazaiak nagyon gyengén szerepelnek és legutóbbi öt mérkőzésükön képtelenek voltak nyerni. A Lille a szezont jól kezdte, hiszen legelső mérkőzésén 3-0-ra megverte a Nantes csapatát. Ezt követően viszont érkezett a “pofon”, hiszen kikaptak a Strasbourg otthonában, majd a Caen is nullázta őket. Ezután természetesen megpróbált mindent a csapat, de két döntetlenre futotta, majd a legutóbbi mérkőzését elveszítette a Guingamp otthonában. Hat találkozó alatt a csapat mindössze négy találatnál jár, illetve hét bekapott gólnál és valószínűleg ez nyomja rá a bélyegét a Lille teljesítményére, hiszen a futball alap törvénye, hogy gól nélkül nem tudsz nyerni , ez pedig láthatóan nem megy a hazai csapatnak. A keretet tekintve két sérültje van a hazaiaknak, méghozzá Mendes és Soumaoroa, akik ma nem lesznek ott a találkozón, illetve Enyeama, Mendyl kettős játéka kérdéses, ők ketten is sérüléssel bajlódnak. A Lille egy igen népszerű felállást szokott előnyben részesíteni, méghozzá a 4-2-3-1-es taktika az alap felállásuk. Igazán nagy húzónév nincs a csapatban és talán ez is okozhatja a jelenlegi gyenge szereplésüket.

A vendégeket igazán senkinek sem kell bemutatnunk. A Monacot rengetegen leírták, hogy eladták az egyik legtehetségesebb támadójukat a legnagyobb rivális PSG csapatának, viszont ahogy a Monaco vezetősége, illetve egész stábja/játékosai hozzá állnak a helyzethez szinte kitűnő és tanítani lehetne. Egytől egyig nem a sajtóval és nem mással foglalkoznak, hanem a mérkőzésekre, a futballra koncentrálnak 110 százalékosan! A Nice elleni 4-0-s botlás ennek a hercehurcának volt köszönhető, viszont a Monaco portugál trénere (Jardim) egy remek edzőnek számít, aki tud hatni a játékosaira, illetve a jelenlegi Monaco keret egy igazolás miatt azért maradt a régi “nagyágyú” szerepben. A csapatot több tehetséges és remek rutinnal rendelkező játékos is képviseli, ilyen például Falcao, vagy a frissen igazolt Jovetic. De nem feledkezhetünk meg a többiekről sem Fabinho, Gilk, Jemerson, Lopes, Sidibe, Keite és sorolhatnánk! Egy biztos, hogy a csapat remekül szerepel a bajnokságban és fő célja lehet a társaságnak, hogy megmutassák a PSG-nek, hogy igen is ilyen kerettel is meglehet nyerni a bajnokságot és láthattuk, hogy azért ez a PSG sem egy verhetetlen csapat.. A Monaco az előbbiekben említett Nice vereségen kívül, minden egyes találkozóját megnyerte, méghozzá gólkülönbségekkel! Jelenleg ez a teljesítmény a második pozícióra elég és 17 rúgott 8 kapott találatnál jár a csapat!

Névtelen
Jelenlegi tabella.

Összességében mi a mérkőzésen bízunk a vendégekben, illetve a motiváltságukban. Remekül teljesítettek idáig a bajnokságban és ma egy gyengébb teljesítményt nyújtó Lille ellen kell pályára lépniük, ahol véleményünk szerint legalább két gólt szerezve nyerni fognak!

A mérkőzés végeredménye:0-4

A tippjeink pedig a találkozóra:

Lille – Monaco (24926 06)
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)
odds:2,00

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: