Tíz napos menet negyedik állomás első rész!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az első elemzésünk egy német Bundesliga 2. mérkőzésre esett, ahol egy remek formában lévő csapat látogat, egy közép csapathoz! A mérkőzésre két tippel is készültünk és a tegnapi meglepetést, ma javítanánk és kozmetikáznánk!

A találkozó nem más, mint a Duisburg – Kiel mérkőzés. Ahol a hazaiak egy középszerű teljesítményt hoznak. Jelenleg a 11. pozíciót foglalják el a tabellán, két győzelem, két döntetlen és három vereség a mérlegük. Hét mérkőzés alatt 11-13 a gólarányuk, ami nem mondható rossznak, hiszen az egyik legjobb támadósorral rendelkeznek, viszont a bekapott gólok száma beszédes. Hiszen a Duisburg kapta a legtöbb gólt a mérkőzésein. A statisztikákat nézegetve még egy érdekes információra találtunk, a hazaiak minden bajnoki mérkőzésen betaláltak az ellenfeleiknek, illetve a mostani VB selejtezők miatti szünetben is betaláltak a Mönchengladbach csapatának, illetve nyolc gólt rúgtak a Speldorfnak. Összességében tehát a csapat veszélyes az ellenfelek kapujára, viszont ami egyértelmű, hogy a védelem mattolható. Ami még érdekes lehet, hogy a Dusiburg a bajnokságban hét mérkőzés alatt öt alkalommal játszott 2,5 gól feletti mérkőzéseket és a gólátlaguk 3,4-es eredményt mutat. Ami azt jelenti, hogy a mérkőzésein általában születik három találat!

1
Jelenlegi tabella hét forduló elteltével.

Ma pedig egy remek formában lévő Kiel fog hozzájuk látogatni, akik a tabellán az előző mérkőzésen elszenvedett vereségük miatt lecsúsztak a dobogóról és ezzel az 5. helyet foglalják el. Viszont egy remek csapatnak számítanak, hiszen hét mérkőzés alatt négy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük és a legutóbbi vereséget megelőzően négy mérkőzést egy huzamban nyertek meg! A Kiel 15 rúgott és 10 kapott gólnál tart, amivel az egyik legeredményesebb a bajnokságban, hiszen a második legtöbb gólt szerezték, míg a védelem szintén itt is látható, hogy sebezhető és ez mit eredményezett eddig a találkozókon?! Természetesen a gólváltásokat, illetve a gólokat. Ezt remekül mutatja a jelenlegi 2,5 gól feletti táblázat is, hiszen a Kiel a bajnokságban vezeti ezt a statisztikát, mert hét találkozóból hat alkalommal született meg az over opció, míg a legutóbbi érdekes góltalan mérkőzésük rondított bele ebbe a statisztikába. Összességében a gólátlaguk 3,6-s értéket mutat, ami azt jelenti, hogy mérkőzésein legalább három találat születik, de már a négy találat sem elképzelhetetlen. Egy érdekes információ lehet, hogy a Kiel formája alapján vezetné a bajnokságot, hiszen legutóbbi öt mérkőzéséből egy alkalommal hibázott és négyszer nyert, ami remek teljesítménynek számít!

2
Fölött/Alatt táblázat alapján, várható lesz a 2,5 gól fölötti opció.

Összességében mi a mérkőzésen vendég győzelemre számolunk, viszont ma nem a kimenetelben bízunk, hanem a gólokban. Méghozzá a két csapat statisztikája alapján a 2,5 feletti érték ma jónak tűnik, illetve várható lesz. Hiszen két remek támadósor fogja rohamozni a kapukat, míg a hátsó alakzatok láthatóan mattolhatóak, illetve sebezhetőek. Illetve, a Kiel múlthéten nullázott, ami ma még elszántabb és gólra törő játékot eredményezhet, ezért mi megbízunk a vendégek góljaiban is!

A mérkőzés végeredménye:1-3

A tippjeink pedig a találkozóra:

Duisburg – Holstein Kiel (10560 V)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,85

Tét:15 egység

Duisburg – Holstein Kiel (10561 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
odds:2,10

Tét:15 egység

Sok sikert!

0