b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet negyedik állomás első rész!

Az első elemzésünk egy német Bundesliga 2. mérkőzésre esett, ahol egy remek formában lévő csapat látogat, egy közép csapathoz! A mérkőzésre két tippel is készültünk és a tegnapi meglepetést, ma javítanánk és kozmetikáznánk!

A találkozó nem más, mint a Duisburg – Kiel mérkőzés. Ahol a hazaiak egy középszerű teljesítményt hoznak. Jelenleg a 11. pozíciót foglalják el a tabellán, két győzelem, két döntetlen és három vereség a mérlegük. Hét mérkőzés alatt 11-13 a gólarányuk, ami nem mondható rossznak, hiszen az egyik legjobb támadósorral rendelkeznek, viszont a bekapott gólok száma beszédes. Hiszen a Duisburg kapta a legtöbb gólt a mérkőzésein. A statisztikákat nézegetve még egy érdekes információra találtunk, a hazaiak minden bajnoki mérkőzésen betaláltak az ellenfeleiknek, illetve a mostani VB selejtezők miatti szünetben is betaláltak a Mönchengladbach csapatának, illetve nyolc gólt rúgtak a Speldorfnak. Összességében tehát a csapat veszélyes az ellenfelek kapujára, viszont ami egyértelmű, hogy a védelem mattolható. Ami még érdekes lehet, hogy a Dusiburg a bajnokságban hét mérkőzés alatt öt alkalommal játszott 2,5 gól feletti mérkőzéseket és a gólátlaguk 3,4-es eredményt mutat. Ami azt jelenti, hogy a mérkőzésein általában születik három találat!

1
Jelenlegi tabella hét forduló elteltével.

Ma pedig egy remek formában lévő Kiel fog hozzájuk látogatni, akik a tabellán az előző mérkőzésen elszenvedett vereségük miatt lecsúsztak a dobogóról és ezzel az 5. helyet foglalják el. Viszont egy remek csapatnak számítanak, hiszen hét mérkőzés alatt négy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük és a legutóbbi vereséget megelőzően négy mérkőzést egy huzamban nyertek meg! A Kiel 15 rúgott és 10 kapott gólnál tart, amivel az egyik legeredményesebb a bajnokságban, hiszen a második legtöbb gólt szerezték, míg a védelem szintén itt is látható, hogy sebezhető és ez mit eredményezett eddig a találkozókon?! Természetesen a gólváltásokat, illetve a gólokat. Ezt remekül mutatja a jelenlegi 2,5 gól feletti táblázat is, hiszen a Kiel a bajnokságban vezeti ezt a statisztikát, mert hét találkozóból hat alkalommal született meg az over opció, míg a legutóbbi érdekes góltalan mérkőzésük rondított bele ebbe a statisztikába. Összességében a gólátlaguk 3,6-s értéket mutat, ami azt jelenti, hogy mérkőzésein legalább három találat születik, de már a négy találat sem elképzelhetetlen. Egy érdekes információ lehet, hogy a Kiel formája alapján vezetné a bajnokságot, hiszen legutóbbi öt mérkőzéséből egy alkalommal hibázott és négyszer nyert, ami remek teljesítménynek számít!

2
Fölött/Alatt táblázat alapján, várható lesz a 2,5 gól fölötti opció.

Összességében mi a mérkőzésen vendég győzelemre számolunk, viszont ma nem a kimenetelben bízunk, hanem a gólokban. Méghozzá a két csapat statisztikája alapján a 2,5 feletti érték ma jónak tűnik, illetve várható lesz. Hiszen két remek támadósor fogja rohamozni a kapukat, míg a hátsó alakzatok láthatóan mattolhatóak, illetve sebezhetőek. Illetve, a Kiel múlthéten nullázott, ami ma még elszántabb és gólra törő játékot eredményezhet, ezért mi megbízunk a vendégek góljaiban is!

A mérkőzés végeredménye:1-3

A tippjeink pedig a találkozóra:

Duisburg – Holstein Kiel (10560 V)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
odds:1,85

Tét:15 egység

Duisburg – Holstein Kiel (10561 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
odds:2,10

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: