b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet második állomás!

Mára ismételten egy Olasz derbit választottunk ki a kínálatból. Tegnap az Inter a legrosszabb arcát mutatva futballozott és ennek köszönhetően, a mérkőzés 1-1-es végeredménnyel zárult. Mivel a tippünk a vendég sikerre és a 4,5 gól alatti mérkőzésre esett, illetve arra, hogy a második félidőben több gól születik, így mindkét tippünk vesztesen zárt. Ilyen sajnos az élet, sokszor könnyű a kezdet és utána nehezedik a helyzet, természetesen most nekünk a másik oldal lépett éledbe, nehéz kezdet után szép a folytatás. De felejtsük is el a tegnapot és nézzünk előre!

Mára tehát egy Olasz találkozó, méghozzá a Lazio-Napoli derbire gondoltunk, amelyen őszinték leszünk nem árulunk zsákbamacskát a gólokra számítunk, hiszen mindkét fél remekül teljesít idáig a bajnokságban, ráadásul ontják a támadóik magukból a gólokat! De nézzük meg részletesebben is a mai tippadásunkat.

Először a hazaiakkal kezdenénk. Egy biztos, hogy a Lazio a tavalyi formáját hozza a jelenlegi bajnokságban, idáig veretlen négy mérkőzés alatt és a negyedik pozíciót foglalja el a csapat a tabellán. Összességében eddig három győzelem és egy döntetlen a mérlegük, kilenc találattal és négy kapott góllal. Ami ebből a gólarányból látható, hogy a hazaiak támadósora rendben van, viszont a védelem sebezhető, ami nekünk a mai napra egy plusz motiváló jelzés volt. Első mérkőzésen nagy meglepetésre a Spal ellen pontokat veszített a csapat, majd azóta ahogy fentiekben írtuk három mérkőzése nyerő szériába van a gárda. Megverték nagy meglepetésre 4-1-re az új és remek formájában tündöklő Milan-t, illetve a Genoa, Chievo duót is kétvállra fektette a társulat. Ami szintén érdekes lehet, hogy a Lazio az elmúlt három találkozóján jutott el a kilenc találatig, de a négyet is ezen a hárman szerezte! Így elmondható az is, hogy a mérkőzésein megszületik a gólváltás, illetve a 2,5 gól feletti opció is! A hazaiak részéről több játékost is kiemelhetnénk, viszont most Immobile kerül lencsevégre, hiszen négy mérkőzés alatt már hat találatnál és egy aszisztnál jár, ami remek mutatónak számít! Nagyon jó formában van az Olasz játékos és bebiztosította a helyét, illetve a csapattársak is kiszolgálják, hogy ilyen sikeres szezont fusson jelenleg, ezért nem szabad megfeledkezni róluk sem. Például a védelem oszlopos tagjairól de Vrij, Radu, Bastos trió, vagy éppenséggel a középpályán Lulic, Lucas Leive, Basta, Alberto, Milinkovic-Savic. De előző meccsen remekül szállt játékba a padról, például Lukaku is, aki a Genoa legyőzésében remek szerepet vállalt. A Lazional továbbra is megvannak a hiányzók Anderson, Nani és Wallace személyében.

Ezek után következzenek a vendégek, ahol ismét remek mutatókra, illetve statisztikára találtunk. A Napoli jelenleg a második pozíciót foglalja el a tabellán, idáig hibátlan formát mutat, hiszen mind a négy találkozóját megnyerte a csapat, illetve 15:2-es gólkülönbséggel rendelkezik. Mindegyik találkozóján megszületik a 2,5 gól feletti opció, illetve elmondható az is, hogy az eddig lejátszott négy mérkőzésből mindegyikén legalább három gólig jutott el a csapat. Ma természetesen nem lesz ilyen egyszerű dolga a Nápolyi csapatnak, viszont mégis bennük lehet ma is a gól. A csapat remekül összeért, illetve remek egyéniségek alkotják a keretet. Ilyen például a belga Mertens, vagy éppenséggel a spanyol Callejon. De ne feledkezzünk meg Insigne-ről sem, aki már négy aszisztnál jár! A csapat tehát nagyon egybe van, illetve rutinos játékosok alkotják, mint például a kapuban Reina, vagy a spanyol öreg róka Albiol, de a középpályán is remek egyéniségek találhatóak meg, Allan, Hamsik, Jorginho, Milik és így tovább. Sarri a Napoli trénere a mai nyilatkozata alapján egy nehéz mérkőzésre számít, hiszen a Lazio mindig is egy nehéz ellenfélnek számít, főleg így, hogy remek szezont produkálnak ők is. Viszont nagy előnye lehet a Napolinak a gyorsaság, illetve a gólérzékeny támadósor, hiszen Mertens, Insigne és Callejon trió mai nap is megmutathatja, hogy képesek gólokra, illetve képesek kivételes játékra!

Névtelen
Jelenlegi tabella.

Összességében a mérkőzésen, mi a jelenlegi formák alapján várjuk ténylegesen a gólokat, viszont a Napoli csapatában nagyobb “erőt” érzünk, így várhatóan behúzzák ma a három pontot a vendégek, viszont a góltermésük nem véletlen, ezért mi a mai nap megfogadjuk a vendég gólokat, méghozzá, hogy a találkozón legalább két gólt szerez a Napoli, míg a második tippünk, a gólváltásra, illetve a 2,5 gól feletti értékre esik.

Egy kis plusz információ pedig:A Napoli 2016.08.12.-e óta minden egyes idegenbeli találkozóján betalált az ellenfeleinek, ami több mint 40 mérkőzés már!” 

Ezzel pedig három tippel tippel készülünk, amelyeket azonos tétekkel ajánlunk és bízunk benne, hogy a mai nap sikerül nyereségesen zárnunk!

A mérkőzés végeredménye:1-4

A tippjeink pedig a találkozóra:

Lazio – Napoli (15135 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,85

Tét:15 egység

Lazio – Napoli (14726 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
odds:1,75

Tét:15 egység

Lazio – Napoli (14784 05)
Tipp:Vendégcsapat és igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)

odds:2,85

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: