b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet kilencedik állomás második rész!

Ahogy a felvezetésben is lehetett látni, a második elemzésünkben egy orosz-spanyol derbit hozunk nektek elemzésül és ahogy említettük ma minden elemzésen egyforma opciót választottunk ki!

Az elemzésünket a Zenit csapatával kezdenénk, akik az első mérkőzésüket magabiztosan a Vardar otthonában 5-0-s győzelemmel zárták. A mérkőzést a szokásos módon Kokorin kezdte góljaival, őt pedig Dzyuba, Ivanovic és Rigoni követte, ezzel zárult a találkozó. Ma természetesen egy nehezebb mérkőzés vár a orosz csapatra, viszont a régi fényében tündököl a csapat, hiszen a bajnokságban 11 mérkőzés alatt még nem találtak legyőzőre, illetve 21 találatnál járnak már. A góllövőlistát Kokorin vezeti, de Driussi, Kuzyayev, Criscito, Erokhin is megtalálható a listán góljaikkal. Összességében a csapat felvett egy kiváló játékrendszert, méghozzá a 4-3-3-s rendszer a megszokott már az oroszoknál, amit egy támadó felfogásban játszanak, ráadásul a padon egy kiváló olasz tréner ül, aki nem más, mint Mancini. Talán az ő rutinjának, illetve remek hozzáállásnak köszönhető a jelenlegi Zenit menetelés és a játékosok is remek véleménnyel vannak a szakemberről. Ráadásul Kokorin szinte már baráti viszonyban van a trénerrel, hiszen egymás közelében laknak, illetve közös programokat szerveznek. A másik tényszerű dolog, hogy Mancini a nemzetközi rutinját belevitte a Zenit játékába, hiszen az oroszokra jellemző az egy-két gólos találkozók, góltalan derbik és így tovább, viszont az olasz tréner felfogásában/szótárában a vereség, a bekkelés nem szerepel. Ez látható a 4-3-3-s támadásra felépülő stratégiában is , illetve a taktikai húzásaiban is. Így mi a mérkőzésen bízunk ismételten a csapat góljaiban, ráadásul ma hazai pályán, csúfos történet lenne nem gólt szerezni.

A másik oldalról viszont a mai mérkőzésen a Real Sociedad lesz, akik szintén remek teljesítményről tesznek tanúbizonyságot, ráadásul egy fokkal erősebb ellenfélt fektettek két vállra, hiszen a Rosenborg csapatán 4-0-s győzelemmel hagytak maguk mögött. A bajnokság amilyen remekül kezdődött számukra, most annyira nem megy, illetve nincs szerencséjük, viszont látható, hogy a csapatnak nem a támadásokkal, hanem a védekezéssel van problémája. A gólszerzést nem egy ember vállalja magára, hanem több játékos és egyén is veszélyes az ellenfelek kapujára, Juanmi, Illaramendi, Oyarzabal, Willian Jose. A Rosenborg találkozón viszont nem ezek a játékosok találtak be, hanem a védő Llorete, illetve védekező középpályásuk Zurutuza. Tehát látható, hogy itt is nem egy ember, vagy két ember húzza a hátán a csapatot, hanem egy csapategység van, akik mennek és közösen érik el a sikereket, nincs önző és egycélú játék, hanem a cél közös és ez nem lehet más minden találkozón, mint a győzelem elérése. Statisztikát böngészve egy remek mutatóra találtunk, hiszen a Sociedad a legutóbbi tíz lejátszott mérkőzésén kilenc alkalommal szerzett gólt és tíz alkalomból mindig megszületett a 2,5 gól fölötti opció is!

Összességében a találkozótól kimenetel terén egy igazi három esélyes találkozót várunk, viszont hazai oldalról bízunk a gólban/gólokban, illetve a Mancini által irányított játékstílus remekül beleépült a Zenit játékába, támadó felfogás és a 4-3-3 fekszik a csapatnak, ráadásul a játékosai régi fényükben pompáznak és várhatóan a Kokorin által vezényel támadósor ma szerez gólt. Míg a vendégek a csapategység, illetve az elmúlt idők statisztikája alapján 90%-ban szereztek gólt, illetve mindig 2,5 over mérkőzést játszottak. Így a tippünk nem lehet más mint..

A találkozó végeredménye 3-1.

A tippünk pedig:

Zenit Szentpétervár – Real Sociedad
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:2,20

Tét:15 egység

0
%d bloggers like this: