b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet kilencedik állomás harmadik rész!

Harmadik elemzésünkben a prémium szolgáltatásunk “SINGLE” tippjét hoztuk el nektek. A mérkőzés nem más, mint a Lyon – Atalanta mérkőzés, ahol az előző két elemzésben is látható opciót választottunk itt is.

Az elemzésünket először az Atalanta csapatával kezdenénk, akik az első mérkőzést a csoportban nagy meglepetésre megnyerték az Everton ellen. Méghozzá 3-0-s fölényes győzelemmel zártak. A Serie A-ban a csapat 2-2-2-es mérleggel rendelkezik, viszont a találkozóin sorra születnek a találatok! Hat mérkőzés alatt 10:8-s gólarányuk van. A másik szép mutató, hogy a legutóbbi tíz mérkőzésből kilenc alkalommal szerzett a csapat gólt és a legutóbbi hat mérkőzésen már veretlennek számít! Kiemelkedő egyénisége a társaságnak Gomez, illetve Ilicic. Az Atalanta 3-4-1-2 játékrendszert alkalmazza, ami újnak és formabontónak számít a labdarúgásban, viszont ez a felállás védekezésnél és 5-3-2-be alakul át, míg támadásoknál 3-2-3-2 stratégiát hoz. Egyik sem megszokott, viszont az utóbbi idők alapján megfelelőnek mondható. Gasperini a hazaiak trénere, aki remekül mozgatja a csapatot és nincsenek nagy húzó nevek, illetve sztárok a csapatban, talán ez is lehet a csapat erőssége. A mai találkozón Schmidt, Toloi kettős sérülése miatt nem lesz a pályán, illetve Ilicic játéka megkérdőjelezhető a találkozón, viszont összességében a csapat egészségesnek mondható. A nyilatkozatok alapján, ma egy sorsdöntő mérkőzésre számítanak, illetve mindenféleképp a gólszerzést tartják első számú dolognak a mérkőzésen. Hiszen ha szerez gólt a csapat, akkor a döntetlen szinte borítékolható lenne, de a két gólt sem tartják elképzelhetetlennek az olasz sajtók.

A hazai oldalról a Lyon rosszul kezdett, hiszen az Apollon vendégeként 1-1-es döntetlent ért el a csapat, úgyhogy a mai találkozón úgymond kötelező a győzelem, de számunkra még sem ilyen egyértelmű ez a mérkőzés. A Lyon nem azt hozza amit elvárt a vezetőség és a szurkolók és hét fordulót követően a 7. pozíciót foglalják el a bajnokságban, illetve az EL rajt is bosszankodásra adott okot a csapat háza táján. Viszont ami látható, hogy a mérkőzéseken a gólok potyognak, a bajnokságban szinte minden mérkőzésen szerez gólt a Lyon, de az is látható, hogy kap is, így rengeteg a gólváltásokkal tarkított találkozó a francia csapatnál. Legutóbb is a Dijon ellen 3-3-as döntetlent ért el a csapat, ami gyengének mondható, hiszen a Lyon számított esélyesebbnek azon a találkozón is. A Lyon legutóbbi tíz hazai mérkőzésén nyolc alkalommal született meg a gólváltás és ezen kívül kilenc alkalommal született meg a 2,5 over opció is! Hiányzók terén Marcal sérült, illetve Gouiri és Rafael játéka kérdéses a találkozón.

A fogadóirodák a hazaik sikerére teszik le a voksukat, viszont mi követtük az Atalanta mérkőzéseit és nem írnánk le a csapatot, illetve ahogy látható legutóbbi mérkőzésein sorra hozza az eredményeket, illetve a gólokat, ráadásul ma egy sebezhető csapat lesz az ellenfél. A Lyon hazai pályán kilenc mérkőzése nem szenvedett vereséget ez tény, de ebből a kilencből nyolc találkozón kapott gólt és voltak olyanok, mint a Dijon akik sokkal alacsonyabb szintet képviselnek, mint a mai ellenfelük. Egy biztos, hogy ha ma nyer az Atalanta szinte a továbbjutásuk megvan, hiszen kiütötték a csoport esélyesének kikiáltott Evertont az előző mérkőzésen, ma ha nyernének indulhatna a fiesta. De ne szaladjunk előre, hiszen a Lyon sem kispályás csapat. Ezért a hazai teljesítmények miatt várjuk a hazai gólt/gólokat, viszont az Atalanta remek formájában is benne van a találat, sőt a győzelem is beakadhat!

A mérkőzés végeredménye:1-1
A tippünk pedig nem más, mint a mai “SINGLE” szelvényünk:

Lyon – Atalanta (18289 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:2,00

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: