b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet hatodik állomás!

Mára egy olasz találkozót hoztunk nektek, méghozzá egy gyengébb formában lévő csapat fogadja a múlthéten botló, mégis kiváló iramot diktáló Lazio csapatát.

Az elemzésünket  a Verona csapatával kezdenénk, ahol láthatóan nem sikerült még felvenni az első osztály iramát és ez meg is látszik a jelenlegi teljesítményükön. Idáig nem sikerült megízlelni a nyereséget számukra, hiszen öt mérkőzés alatt, mindössze két pontot szerzett a csapat és jelenlegi mérlegük, két döntetlen és három vereséget értek el idáig. Gólokat tekintve egy gólnál és tizenegy kapottnál jár a csapat. Gyengébb csapatokat sikerült eddig megfogni idáig a társaságnak, viszont a nagyobb csapatok ellen egyértelműen kevésnek bizonyultak. Roma, Fiorentina és Napoli is több góllal hagyta maga mögött a Veronat. A csapatban a mai mérkőzésen Bianchetti nem lép páyára, illetve Cherubin, Felicioli és Ferrari játéka is kérdéses a mai találkozón. A Verona keretéből nem sok nevet tudunk kiemelni, viszont nem feledkezhetünk meg Pazzini/Verde duóról. A másik fontos tényező a csapatnál, hogy egy remek felállást használnak , méghozzá 4-3-3-s stratégiát, ezt is egy védekező stílusban alkalmazzák. De ami egyértelmű, hogy a hazaiak védelme sebezhető. Erről tanúskodik a tizenegy bekapott gól is. Viszont a hazaiak trénere Pecchia folyamatosan próbálkozik, hogy ütőképesebb keretet alkosson, de az ilyen csapatok ellen, mint a Lazio, várhatóan kevés lesz bármilyen változtatás is.

A vendégeket nézve remek teljesítményt nyújt a csapat, hiszen jelenleg 7. pozíciót foglalják el, illetve múlthéten a Napoli elleni vereséget eltekintve veretlennek mondható a csapat. A lejátszott mérkőzések alatt tíz gólnál és nyolc kapott találatnál tartanak. A vendégek egyik legjobbja és vezetőegyénisége az olasz Immobile aki 6 találatnál és két aszisztnál tart, de nem feledkezhetünk meg a többiekről sem Alberto, Lulic, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Parolo, Basta, Radu, de Vrij és Bastos. A szokásos kezdőcsapat. Viszont a múlthéten már a keret tagja volt a portugál Nani, illetve remek játékosok alkotják a cseréket is, mint például Lukaku, Crecco, Marusic. A hiányzókat tekintve Anderson, Wallace brazil duó biztosan nem lesz ott a pályán, viszont Marchetti is kétséges, hogy pályára lép. A keret várhatóan a 3-5-2-es felállás ma is meghozza a gólokat, hiszen támadásoknál az Immobile által vezényelt támadások egy 3-4-1-2-es felállásba alakulnak, ráadásul a Lulic-Basta szélső duó folyamatosan széthúzza a pályát és szélekről érkező beadásaikat nehéz kivédekezni. Várhatóan ma a csapat, a Napoli elleni vereséget követően még motiváltabban és győzelemért hajtva fog pályára lépni.

Névtelen
Jelenlegi tabella.

Összességében a két csapat legutóbbi három találkozóját a Lazio nyerte 5-2, 1-2, illetve 0-2-es eredmények születtek, illetve nem feledkezhetünk meg a vendégek tíz mérkőzéses nyerőszériáról, hiszen a Napoli mérkőzés előtt, ilyen statisztikával rendelkeztek! Remek csapatot hozott össze Inzaghi és a játékosmúltjában szerzett tapasztalatokat átvitte a Lazio játékába. A támadófelfogás és a kiváló taktikai érzékének köszönhetően, ez is egy plusz ok lehet a mai vendégek győzelmére.

A mérkőzés végeredménye 0:3.

A tippünk pedig:

Verona – Lazio (50957 06)
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5)
odds:1,80Tét:30 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: