b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tíz napos menet első állomás!

Kezdetét veszi a mai nap a sokak által várt tíz napos széria. Első sorban köszönetet mondanánk, hiszen hatalmas érdeklődés alakult ki és ezt álmainkban sem vártuk volna, hogy ilyen követőszám mellett ennyi embert fog érdekelni ez a kisebb fajta kedvezésünk. A játék lényege igazából, hogy tíz nap alatt a lehető legnagyobb profitot alakítsuk ki, mindezt úgy, hogy a mérkőzéseket pontos információk birtokában, részletes elemzésekkel, illetve nyomós indoklásokkal támasszuk alá. Minden elemzés végén legalább egy, de inkább kettő, vagy három tipp lesz megtalálható!

Kezdjük is el akkor a sorozatot…

bologna-vs-inter
Bologna – Inter

Mára egy érdekes, viszont a korábbiakban már favorizált és elemzett Olasz csapatra tettük le a voksunkat, ahol egy gyengébb formában lévő hazai csapat fogadja, az eddig hibátlan mérleggel rendelkező egyik “nagyágyút”. Mivel ma csak egy találkozó lesz a Serie A-ban ezért könnyű kitalálni melyik mérkőzésre gondoltunk.

A találkozó nem más, mint a Bologna – Inter mérkőzés lesz. Az elemzést előbb a hazaiakkal kezdenénk. A Bologna jelenleg nem az előző szezonban nyújtott teljesítményét mutatja és legutóbbi két találkozóját elveszítette a bajnokságban. Jelenleg a 13. helyet foglalják el a tabellán, egy győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük. Az első fordulóban a Torino csapata ellen értek el 1-1-es döntetlen, azt követően nyertek az újonc Benevento otthonában 0-1-re, majd ezt követte a két vereség, méghozzá a Napoli ellen egy három gólos, míg a Fiorentina ellen egy 2-1-es vereséget szenvedett el a csapat. Ami egyértelmű, hogy a hazaiak gyengültek és ha ez nem lenne elég, még hiányzóik is sújtják a csapatot. Hiszen három játékosra biztosan nem számíthat a hazaiak trénere.

A vendég Inter oldaláról egy szép menetelést láthatunk, hiszen már tíz mérkőzése nem kapott ki a csapat és a legutóbbi tíz mérkőzésből kilenc találkozót megnyerve menetelnek tovább. Múlthéten egy gyengébb formát mutatva ugyan, de nyertek a Crotone vendégeként 0-2-re. De volt már nehezebb mérkőzése a csapatnak a bajnokságban például a Roma ellen, ahol 1-3-as végeredmény született, vagy azt megelőzően a Fiorentina ellen, akiket szintén 3 góllal küldtek haza. Összességében a bajnokságban ez a tökéletes forma jelenleg a harmadik pozícióra elég, viszont ami látható, hogy az Inter védelme a legjobb idáig a bajnokságban, hiszen a négy találkozó alatt mindössze egy gólt kapott a csapat! A támadósora pedig szintén remek formát produkál, mert négy találkozón tíz gólnál járnak és ezzel a harmadik legeredményesebbek a bajnokságban. A tabellán még két hibátlan csapat tartózkodik, a Napoli és a Juventus. Az Inter hatalmas erőssége továbbra is a csapatjátékban, illetve a rutinos játékosokban rejlik. De ne feledkezzünk meg Spalletti-ről sem, aki egy remek stratégiát alkalmaz, amely úgy látszik, hogy a csapatnak fekszik. A vendégektől több játékost is kiemelhetnénk, akár a kapus Handanovic-ot, aki remek formában véd a találkozókon, visszalehet emlékezni a Crotone elleni mérkőzésre, ahol a jobb felsőből tolta ki sorsdöntő pillanatban a hazaiak lövését, vagy mikor ziccert védett. Ez mind, mind egy befolyásoló tényező a mérkőzéseken, hiszen az ellenfelek kedvét és harciasságát ez szegheti, míg a saját csapatáét motiválhatja. De nem lehet elfeledkezni a védőkről sem, mint például Miranda, Ambrosio és lehetne sorolni akár Borja Valero, Candreva, Mario. Viszont ami egyértelmű, hogy elsősorban két remek húzó embere van a csapatnak mégpedig Icardi és Perisic. Utóbbiak talán az elmúlt évek alapján a karrierjük csúcsán fociznak, hiszen Icardi a bajnokságban már öt találatnál jár, míg a horvát három gólnál és három aszisztnál. Remekül összejátszanak és mindketten fenyegetést jelentenek az ellenfelek kapujára. Összességében, ha Icardi nem talál, akkor Perisic szinte biztos, hogy lő gólt, de általában a két játékos egymást “spanolja” ezzel még jobb és még motiváltabb futballt kihozva a másikból.

Hosszas utánakeresés után, megtaláltuk a várható kezdőcsapatokat, amely alapján nem találtunk nagy változtatást egyik félnél sem. Viszont ami biztos, hogy a két felállás egy védekező futballt alkalmazó hazai csapatot mutat, míg vendég oldalról a szokásos “Spaletti favourite”:4-2-3-1 felállás lesz, ami a pályán támadásoknál a szokásos módon egy 4-1-3-2-be alakul át. Véleményünk szerint a vendégek formai váltása, illetve a megszokottság is ma meghozhatja a vendég sikert!

Névtelen
Várható kezdőcsapatok és a felállások.

Összességében mi a mérkőzésen bízunk benne, hogy az Inter tovább megőrzi hibátlan mérlegét. A Bologna jelen pillanatban borzasztó formát mutat és csak egy sokkal gyengébb csapatot volt képes idáig megfogni a csapat, de akkor is szűk 1-0-ra sikerült. A Fiorentina és a Napoli mérkőzések is intőek lehetnek számukra, ráadásul az Inter, ha belegondolunk a Fiorentinát csúnyán “elpüfölte”. Így mi a jelenlegi viszonyok, illetve az Inter játékosok rutinjának, illetve remek formájuknak, moráljuknak és motiváltságuknak köszönhetően bízunk a vendég sikerben! Viszont, ahogy azt eddig is láthattuk, az Inter mérkőzései nem gólokban gazdag találkozók és nem hinnénk, hogy öt találat születne a mérkőzésen. Ami szintén egy remek tényező lehet, hogy a Bologna várhatóan védekezni fog, ahogy ezt a Fiorentina és a Napoli ellen is tette és ha megfigyeljük, mindkét mérkőzésen a második félidőben indult el a gólgyártás és úgy született három-három találat a találkozókon. Így mi a találkozón a vendég sikerre és a 4,5 gól alatti opcióra, illetve a 2. félidőben esik több gól opcióra tettük le a voksunkat! Ha bátrabbak lennénk, akár egy félidei döntetlent is bevállalhatnánk, viszont eshet bármikor egy inter találat, ami megpecsételné ezt az opciót!

A mérkőzés végeredménye:1-1

A tippjeink pedig a találkozóra:

Bologna – Internazionale (45943 03)
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5)
odds:1,95

Tét:15 egység

Bologna – Internazionale (45917 V)
Tipp:2. félidőben (Melyik félidőben lesz több gól?)
odds:2,00

Tét:15 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: