Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Tíz napos challenge

Kedves érdeklődőnk, a 10 napos “challenge” szelvények megtekintéséhez Önnek be kell jelentkeznie!

Challenge szelvények
A szelvények esetében 1,50 és 2,20 közötti szorzókkal készülünk. Legtöbbször gólokkal és pontszámokkal kalkulálunk, de a kétesélyes fogadások, ill. a hendikep opciók is megjelenhetnek a fogadási opciók között.


Segítség az szelvények megnyitásához:

Első és legfontosabb, hogy Önnek regisztrált fiókkal kell rendelkeznie! Amennyiben rendelkezik regisztrált fiókkal Önnek nincs más teendője, mint a “Megtekintem a szelvényt” linkre kattintani, amelynek következtében a weboldalunk automatikusan átnavigálja Önt a szelvény ajánláshoz. Amennyiben nincs fiókja, kérjük, hogy regisztráljon Ön is a weboldalunkra!

REGISZTRÁCIÓÉRT – KATTINTSON IDE!

Az oldalon a megjelölések esetében az első oszlopban a mérkőzések kerülnek megjelenítésre, ezt követően a második oszlopban a “Fogadási határidő”, illetve az adott szelvények eredményei, míg az utolsó oszlopban a link kerül megosztásra. Viszont elsőként, hadd mutassuk be Önnek a “challenge” kihívásunk útmutatóját, amit a következő képen láthat.

A kihívás lényege mindössze annyi, hogy a kezdeti tétünket, megtöbbszörözzük. A kezdeti tétünk az egy egység lesz, ami jelen esetben számunkra 5.000 Forintot jelent. A cél pedig az, hogy egy átlag 1,7-1,8-as összeállított szelvények segítségével a tizedik napra több százezer forintos hasznot hozzon számunkra. Ehhez nincs más teendő, mint minden egyes nap a kezdeti tétünkből kialakított nyereményeket, egyfajta “all-in szisztéma” szerint visszaforgatni a megosztott szelvényekbe. Ami látható, hogy az ötödik nap után, a kezdeti tétet kivesszük (5.000 Ft), ezt levonjuk a nyereségünkből és ennek megfelelően játszunk tovább a következő lépcsőkön. A cél tehát nem más, mint az, hogy tíz nap alatt viszonylag “biztosnak” vélt opciókból kialakítsunk egy magasabb profitot. Az októberi challenge esetén volt erre példa, hiszen a hetedik lépcsőig jutottunk, ahol többek 20-25 egységnyi profitot tettek zsebre, viszont akik kitartottak az “all-in szisztéma” mellett, azok sajnos maradtak nullán, hiszen kijelenthettük, hogy “ingyen” játszhattunk, hála az ötödik lépcsős kifizetésnek. Sok sikert kívánunk Önnek is és reméljük, hogy sikerül eljutni a decemberi hónapban a tizedik lépcsőhöz. Fontos kiemelni, hogy bármikor szakad meg a challeng és lesz vesztes a szelvény, nem kerül már a decemberi hónapban megosztásra további ingyenes tartalom!


Szelvények:

2020.01.XX. – Tíz napos challenge szelvény 
? – ?   2020. Január Megtekintem a szelvényt
? – ?  

2019.12.06. – Tíz napos challenge szelvény 
Lille – Brest Vesztes
Megtekintem a szelvényt
Bielefeld – Karlsruhe
Inter – Roma

2019.12.04. – Tíz napos challenge szelvény 
Leicester – Watford Nyertes Megtekintem a szelvényt
Manchester United – Tottenham

 

2019-07-21
0