Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Vegyél Te is részt a tippversenyekben! ⚔️

Minden egyes nap több mérkőzéssel kapcsolatosan adhatod le a tippjeid! Döntő többségben kimenetelek, pontos végeredmények, illetve gólok, vagy épp pontokra „fogadhatsz”. Minden helyes tipp után 1 pont kerül jóváírásra a fiókodban, amelyet a hónap végén a havi ranglistákon összegzünk. Ezt követően értékes nyeremények kerülnek kiosztásra, viszont a nyeremény kiosztásának feltétele, hogy minden egyes hónapban legalább 500 játékos regisztráljon!

Az októberi tippversenyben az első három helyezett értékes nyereményeket, illetve egy-egy tippverseny trófeát (garantált nyeremény) zsebelhet be, míg a 4-100. helyezetteket havi bérletekkel jutalmazzuk! 

Fontos! A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött! Ezért kérünk, hogy regisztrálj egy fiókot a weboldalunkon, vagy applikációnkon keresztül! Ha még nem rendelkeznél regisztrált fiókkal, akkor kattints ide!

Októberi tippjáték

Októberi tippjáték

1. Kattints a "Leadom a mai tippeket!" gombra
2. A weboldalunk a tippverseny oldalára navigál téged!
3. Kattints a "Tippelek" gombra!

A játékkal kapcsolatos részleteket (regisztráció, a játék menete, hasznos információk, nyeremények stb.) lentebb görgetve találhatsz.

Regisztráció menete:

Regisztráció menete:

1. Kattints a Tippelek gombra!
2. Add meg az email címed, amit a weboldalunkon, vagy applikációnkon keresztül is regisztráltál.
3. Adj meg egy felhasználónevet, amelyet a későbbiekben a ranglistán, illetve a tipster fiókodban láthatsz majd. Itt akár profilképet is feltölthetsz.
4. Kattints a Regisztrálok gombra.

Játék menete:

Játék menete:

1. Regisztrációt követően láthatod, a napokat, amelyek esetében rendre fel van tüntetve egy beküldési határidő. Ez minden esetben az első mérkőzés kezdetének idejéhez kapcsolódik.
2. Amennyiben rákattintasz az egyik napra, akkor felugranak a kérdések adott találkozókkal kapcsolatban. pl. szerinted hány gól születik xy mérkőzésen?
3. Ezt követően van általában 3 választási lehetőséged, hogy tippelj, de lesznek olyan esetek pl. pontos végeredmények esetében, ahol egy legördülő menüből választhatod ki a számodra megfelelő opciót.
4. Ha végigzongoráztad a mérkőzéseket, akkor kattints a Tovább gombra.
5. Ha mindent jól csináltál, akkor kapnod kell egy üzenetet! "Köszönjük szépen, hogy leadtad a tippjeid!"
6. Ezt követően van esélyed megtekinteni a ranglistát.

Fontos egy játékos egy napra mindössze egyetlen egy tippsort küldhet be, amelyet utólag módosítani nem tud!

Hasznos információk:

Hasznos információk:

Leadott tippek megtekintés:
Amennyiben leadtad az első tippsort és szeretnéd megnézni, hogy mire fogadtál, akkor a bal felső sarokban található "hamburger" ikonra kattintva a "My Participation" linken keresztül elérheted a megosztott tippjeid. Erre van egy másik megoldás is, ami pedig a jobb felső sarokban lévő felhasználónévre való kattintás után jelenik meg. Ebben az esetben is a "My Participation" gombra kell kattintanod és felugrik a tipster fiókod. A leadott tippjeid dátum szerint rögzítjük és mellette minden esetben láthatod majd a kiértékelt pontjaid, illetve a végeredményeket is. A szem ikonra kattintva láthatod a teljes tipptörténeted.

Egy nap szeretnék több napi tippjátékban is részt venni! Lehetséges?
Természetesen igen! Kattints a bal felső sarokban lévő "hamburger" ikonra és nyomj rá a "Játék" gombra. Ekkor megjelennek előtted azok a tippversenyek, amelyekben még nem adtál le tippet. Fontos kiemelnünk, minden egyes napi tippversenyben egyetlen egy esélyed van a tippek beküldésére és utólagosan módosítani azokat nem tudod! A tippek kiértékelése rendre az adott napi utolsó mérkőzés lezárultával alakul ki, hiszen ekkor tudjuk úgymond lezártnak tekinteni az eseményeket és ezt követően írjuk jóvá az egyenlegeden a pontokat, annak függvényében, hogy hány nyertes tipped volt az adott versenyben! Minden helyes tipp után 1 pont kerül jóváírásra a fiókodban!

Nyeremények:

Nyeremények:

A versenyek végén rendre díjazzuk a résztvevőket és a legügyesebbek pénznyereményeket, illetve a helyezésüknek megfelelő trófeákat zsebelhetnek be!💰

Garantált nyeremény: Az első három helyezettnek járó kupák! További nyeremények kiosztásának feltétele 500 regisztrált felhasználó a szeptemberi tippjátékban.

🥇1. hely: Samsung Tablet + 1 havi bérlet a prémium szolgáltatásra + kupa
🥈2. hely: Szoboszlai mez + 1 havi bérlet a prémium szolgáltatásra + kupa
🥉3. hely: 20.000 Forint értékű playersroom ajándékkártya + 1 havi bérlet a prémium szolgáltatásra + kupa

4.-100. hely között pedig: 1 havi bérlet a prémium szolgáltatásunkra

A havi tippjátékokban a pénznyeremények, illetve a hűségpontok, 500 regisztrált játékos után kerülnek kiosztásra!

Gyakran ismételt kérdések

Regisztrálj egy fiókot a weboldalunkon, vagy applikációnkon keresztül és a regisztrált email címed, illetve egy felhasználónév megadásával részt vehetsz a tippversenyekben. Ezt követően csak rajtad áll, hogy mennyi pontot gyűjtesz az adott napra vonatkozó játékokban! 

Nem kaptál választ a felmerülő kérdésedre?

Fizetési partnereink

Kövess minket!

Fogadj mindig felelősséggel!

A túlzásba vitt szerencsejáték ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

    2023-08-09