Tervezzen Ön is velünk!

Tervezzen Ön is velünk és legyünk közösen sikeresek!

 Amennyiben szeretné hosszabb távon igényelni a szolgáltatásunkat és képes befektetésként tekinteni a sportfogadásra, akkor a legjobb helyen jár. Ugyanis lenne egy éves szinten csak egyszer igényelhető és vissza nem térő lehetőség az Ön számára! A féléves előfizetésünk, amelyet 25%-os kedvezménnyel vehet igénybe, teljes körű garanciát tartalmaz. Ez annyit jelent, hogy ha bármelyik igényelt hónap veszteséggel zárna, a júliustól számított és decemberig tartó turnusok közül, mi azt automatikusan jóvá írjuk azokat Önnek! Ezzel a választással pedig Ön csak nyerhet!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben és ajánlásainkban pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunk menüpontjaiban megtalálhatóak a statisztikai adataink, részletes tipparchívumunk és az eredményeink is.

Előfizetői vélemények a munkánkkal és a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan:

B. Tibor
B. Tibor
Tovább olvasom
“A legkorrektebb oldal, nagy háttér tudással és naprakészen!!”
E. Sándor
E. Sándor
Tovább olvasom
“Nagyon jó oldal, nagyon jó tippekkel.”
L. Sándor
L. Sándor
Tovább olvasom
“Nagyon jó az oldal jók a tippek és nagyon korrektek csak ajánlani tudom mindenkinek.”
M. Sándor
M. Sándor
Tovább olvasom
“Profi elemzés…valós infók.Nem csak a tabella van kielemezve, amit amúgy is mindenki lát, hanem hiányzók és háttér infókról is tudtok. Profik.”
M. Zoltán
M. Zoltán
Tovább olvasom
“Az ilyen oldalakra azt szokták mondani, hogy lehúzós oldalak. Ami erre az oldalra fordítva igaz! Ugyanis akkor húzod le magad ha nem fizetsz elő náluk!!! Kipróbáltam pár hasonló oldalt mire eljutottam ide. Rendkívül korrekt és rendkívül jók a tippek. Könnyen bwtips függővé lehet válni!!”
M. Krisztián
M. Krisztián
Tovább olvasom
“Sok-sok hasonló csoportot kipróbáltam már, de úgy érzem most találtam rá arra amelyik nem a levegőbe beszél, hanem ha megfogadod a tanácsait csalódni nem fogsz, a szimulációs rendszer óta meg csak még biztosabbak az események!”
Előző
Következő

Mielőtt az ajánlatunkon gondolkodna, tekintse meg részletesebben, hogy mit tartalmaz a prémium szolgáltatásunk.
A prémium szolgáltatás keretein belül Ön, hozzáférést kaphat az egyedi fejlesztésű és védjegyzett statisztikai rendszerünk adataihoz, illetve megtekintheti az elemzéseinket, amelyeket a statisztikai adatok mellett, alapos háttér információkra, illetve szubjektív véleményünkre alapozva hozunk létre.

Statisztikai rendszer

Heti szinten több száz mérkőzés kerül kiértékelésre a rendszerünkben. Ennek köszönhetően pedig, mint kezdő, mint rutinos sportfogadók kihasználhatják a rendszerünkben rejlő esélyeket. A kiértékelések szempontjából többféle opciót veszünk számításba és ezek esélyessége szerint ajánlunk fogadást az adott találkozókra. Ráadásul a várható gólszám- és pontszám előrejelzéseinknek köszönhetően a találkozó kimenetelével kapcsolatosan is reális képet láthat.

Prémium elemzések

Elemzéseink esetében szinte minden sportág szerepel a kínálatunkban. Kellő rutinnal, illetve a statisztikai rendszerünknek köszönhetően könnyebben tudjuk kiválasztani a napi kínálatokból a magasabb esélyességgel rendelkező mérkőzéseket, mint a versenypiacon lévő konkurenseink. Természetesen nem csak a statisztikai adatokra alapozva hozzuk meg a döntéseinket. Minden elemzésünk esetében alapos háttér információkat, illetve a szubjektív véleményünket is számításba vesszük. 

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombra, amelyen keresztül megtekintheti az elemzéseink archívumát és azok eredményeinek archívumát.

6 hónapos promóció részletei:
A “féléves” kampányunkat 2020. máj. 20. és jún. 30. között korlátozottan (30db)  igényelheti. Az előfizetés időtartama hat hónapra szól és júliustól kezdve minden egyes hónapot garanciális feltételekkel teljesítjük. Ez annyit jelent, hogy amennyiben 2020. júl. 1. és dec. 31. között veszteséget alakít ki a szolgáltatásunk, mi azonnal jóváírunk az Ön számláján a veszteséges hónapoknak megfelelő grátisz időszakot. Az igényléssel Ön teljes körű hozzáférést kap a statisztikai rendszerünk minden egyes adatához, megtekintheti a megosztott elemzéseinket, ill. csatlakozhat a telegram  csoportjainkhoz is. Ezenkívül kérhet akár egyéni konzultációt is, amelyet email és telefon formájában is igényelhet.

Hat hónapos előfizetés

45000 Ft / 6 hónap
 • Igénylés időtartama: 2020. máj. 20. - jún. 30. között
 • Előfizetés időtartama : 2020. júl. 1. - dec. 31. között
 • Korlátozott előfizetés (30 db)
 • Heti szinten több száz mérkőzés kerül kiértékelésre
 • Keresőrendszer korlátlan használata
 • Statisztikai ajánlások
 • xG (várható gólszám előrejelzés)
 • Nyomonkövethető eredmények/archívum
 • Prémium elemzések
 • Élő ajánlások
 • Telegram chat
 • Email/telefon alapú konzultáció
 • Bankrollmenedzsment és stratégia
 • Garancia (2020. júl. 1 - dec. 31. között)
Nem elérhető

Kérjük, hogy előfizetés előtt részletesen olvassa át a szolgáltatásunk alapinformációt! 

Kövessen minket a közösségi média felületeinken keresztül is!

2020-05-18