Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Prémium szolgáltatás (1 év)

159 999Ft

Leírás

Ha szeretnéd megtalálni a sportfogadásban rejlő igazi lehetőségeket, de eddig kevés sikerrel jártál, akkor van egy jó hírünk számodra! A prémium szolgáltatásunkkal a sportfogadás egészen új dimenzióba kerül. Többé nem kell a véletlenre, vagy épp a szerencsédre bízni a fogadásaid, hiszen szakértő elemzőinknek köszönhetően olyan ajánlásokat kapsz kézhez nap, mint nap, amelyekkel könnyedén nyerhetsz!

Milyen előnyei vannak a prémium szolgáltatásunknak?

Ez a szolgáltatás gyakorlatilag mindenkinek megfelelő választás lehet, ugyanis olyan fogadási opciók kerülnek megosztásra amelyek minden egyes fogadóirodában, beleértve tippmixen is megtalálhatóak! A szolgáltatás keretein belül döntő többségben labdarúgás opciókat favorizálunk, de szakértő elemzőinknek köszönhetően már kosárlabda, darts, tenisz, az amerikai major ligákból és egyéb más sportokból is érkezhetnek részletes elemzések, illetve ajánlások! Elemzőink a napi szinten megszerzett információkat, minden egyes esetben a lehető legalaposabban elemzik ki, majd használják fel az ajánlások elkészítéséhez. Az egyedülálló analitikai rendszerünkkel pedig garantáltan csak a legjobb tippekkel látunk el nap, mint nap! Segítségünkkel pedig nem csak rövid-, illetve hosszútávon leszel Te is sikeres sportfogadó, de rengeteg időt és energiát is megtakaríthatsz, hiszen mi mindenfajta keresést, illetve elemzést elvégeztünk helyetted és neked nincs más dolgod, mint az ajánlásainkat követni. Tehát ez a szolgáltatás nem csak a sportfogadásból származó nyereményeidet növeli, de még az életed minőségét is javítja! Nem kell többé azon stresszelni, hogy az észrevétlen apró hibák miatt elveszíted a fogadásaidat. Ehelyett csak élvezd a játékot, és a szolgáltatásunkkal szinte biztos lehetsz benne, hogy nyerni fogsz. Ha tényleg komolyan gondolod a sportfogadást, akkor a segítségünkkel garantáltan célba érsz!
 Mivel tippmixen is megtalálhatóak az ajánlásaink, így ez a szolgáltatás tényleg bárki számára megfelelő választás lehet. Az pedig már csak extra érv lehet a bérlet igénylése mellett, hogy a prémium előfizetésünk 2017 óta egyetlen egy évben sem zárt veszteséggel. Úgyhogy ne vesztegesd tovább az idődet azzal, hogy magadnak kelljen kutatnod a tippeket! Bízd szakértő elemzőinkre ezt a munkát és mi megmutatjuk, hogy hogyan lehetsz Te is sikeres sportfogadó! Az 1 évre szóló előfizetéssel pedig remek befektetést köthetsz, hiszen ár-érték arányban jóval kedvezőbb áron juthatsz hozzá a szolgáltatásunkhoz, illetve az elmúlt évek eredményeit látva, nagy valószínűséggel többszörösen fog megtérülni a befektetés összege! Ehhez természetesen megfelelő tőkével kell rendelkezned, ügyelned kell a leírásokra, a bankroll betartására, illetve limitálni kell az egyéni fogadásokat! 

Tehát mire is számíthatsz, ha Te is csatlakoztál a prémium szolgáltatásunkhoz?!

-Pre elemzések és szelvények
-Élő tippek
-Tíz perces fogadási stratégia

-Várható gólszám- és pontszám előrejelzések 
-Átlag havi tippszám: 60+
-Átlag odds: 1.96
-Telegram csatorna
-Bankrollmenedzsment​

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 60+

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink, de az egy átlag havi előfizetés során, napi 1-3 fogadásra lehet számítani. Viszont lesznek olyan időszakok is, amikor akár 5, vagy még több opció is megosztásra kerül. Az elemzéseket minden esetben a weboldalunkon, vagy applikációnkon keresztül érheted el az elemzések menüpontban!

KÖZEPESEN MAGAS TALÁLATI ARÁNY

Szakértő elemzőink minden egyes nap arra törekednek, hogy a lehető legesélyesebb opciókat osszák meg a szolgáltatás keretein belül, viszont a magas tippszám miatt, átlagosan 60-75% közötti találati aránnyal kell, hogy kalkulálj!

ÜGYELJ AZ ÉLŐ TIPPEKRE!

Amennyiben nem a terveink szerint alakulna egy adott hónap, akkor élő tippekkel korrigálhatjuk a negatív eredményességet. Felhívjuk figyelmed, hogy az élő tippeket mindig a külön erre a célra kialakított telegram csatornán keresztül érheted el!

ÁTLÁTHATÓSÁG!

Minden egyes általunk megosztott tippet gondosan könyvelünk a b&wtips hivatalos statisztikájába, amit bármikor elérhetsz Te is! Nálunk nincs susmus, nincs mellébeszélés, nyílt lapokkal játszunk és ennek köszönhetően mondják azt rólunk sokan, hogy megbízhatóak, illetve korrektek vagyunk.

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben. A prémium szolgáltatás esetén az ajánlott tőkefelosztásunk 100 egység!