Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Prémium Gold (Novemberi turnus) – Október 25.-től elérhető

(18 vásárlói értékelés)

9 999Ft

– Havi turnusok
– Korlátozott létszám
– Garancia
– 30-45 elemzés
– Egyéni bankroll menedzsment és stratégia
– Igény szerinti egyéni konzultáció
– Privát chat (Telegram)
– Élő tippek
– “Gold challenge” szelvények

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Miért válaszd a “Prémium Gold” csomagot?

Minden hónap 10-től indítjuk az adott “szériát”. A szolgáltatás nem összeegyeztethető a “prémium szolgáltatásunkkal! A csomagban követhető, profitorientált és letesztelt stratégiát alkalmazunk. Minden egyes elemzés esetében megjelenítjük, hogy adott opcióra, milyen egységgel ajánlott fogadást kötni. A bankroll menedzsmentet és stratégiai alapelemeket az előfizetés után elérhetővé tesszük az előfizetőnk számára. A csomaghoz korlátozott számban lehet csak csatlakozni és ezt csak havi szinten lehet igényelni és fontos, hogy csak azok a tagok vehetik igénybe a szolgáltatást, akik az adott hónap 10. napjáig (előző nap 23:59-ig) rendezik az előfizetésüket. Meglévő előfizetők esetében fontos kiemelni, hogy az előfizetési igényüket minden egyes alkalommal legkésőbb az adott hónap 5. napjáig le kell adni, hogy átlátható legyen, hányan is akarnak hosszabbítani és ennek tudatában, hány hely szabadul fel.

Az előfizetések adott hónap 10. napjától – következő hónap 9. napjáig tartanak.

Garanciát vállalunk a sikerre! Amennyiben a szolgáltatás ideje alatt a gold elemzések,szelvények, illetve az elemzésekre megosztott élő tippekből nem adódik “profitja” a szolgáltatás következő havi turnusába automatikusan helyet kap! 

Prémium Gold (Novemberi turnus) – Október 25.-től elérhető termékről 18 értékelés

 1. Kovács Péter

  Mindenben profi csak nyerhetsz vele

 2. Mándoki Marci

  LEGJOOOBBBBB!!

 3. Búza Sándor

  Nincs kérdés a legjobb ez a szolgáltatás amit eddig kipróbáltam. Jani csinálj egy éves előfizetést és megveszem!!!

 4. Tóth Tamás

  Megnégyszereztem a bankom mióta tag vagyok. Többször leírtam már a chaten, hogy megváltoztattad az életem és hatalmas köszönet ezért.

 5. Jakab Ferenc

  5 csillag!

 6. Petya

  Az emailt olvasva természetesen értékelem a szolgáltatást. Nagyon elégedett vagyok és köszönöm a rengeteg nyertes tippet

 7. Balogh Sándor

  200 rugóról indultam, jelenleg június végén 670 van ez pedig beszédes. Köszönöm Jani ezt a kiváló munkát és tippeket

 8. Virág Miklós

  Kár, hogy nincs chat ezért 4 csillag, amúgy minden tökéletes.

 9. P. Laci

  Kicsit nehézkes a kommunikáció, de egyébként Janival mindent meglehet beszélni. A tippek egyediek és egyben kurva jók úgyhogy legjobb osztályzat.

 10. Varga László

  Csak ajánlani tudom. Jani hozzáállása egyedi, az elemzések egytől egyig megalapozottak, az eredmények pedig beszédesek én biztosan itt maradok egy időre, mert nem sűrűn sikerül ilyen szolgátatást találni

 11. Szabó Szabolcs

  Nincs ennél jobb

 12. Esztár Zsolt

  Jani túl szerény, amit itt elért ahhoz nincs fogható. Remek tippek, remek elemzések és majdnem 90%-s találati arány én nagyon elégedett vagyok mindennel és Jani megerősítheti hogy 12 hónapnyi tagságot rendeztem.

 13. Urbán Péter

  Ha nyerni akarsz csatlakozz, sima ötös! Jani értékelve! 😛

 14. Horváth Szabolcs

  Köszönök mindent!

 15. Jaczkó Ferenc

  Köszönöm hogy tag lehetek. Ez a csomag tényleg egyedüli, rég nyertem már ennyit és ez a 80% feletti találatiarány amit Jani képes tartani szinte hihetetlen. Júniusban csatlakoztam, azóta a bankom majdnem a háromszorosát érte el de párszor nem tartottam a bankrollt. Mindenesetre engem hosszú időre megnyert ez a csomag.

 16. Barna György

  Május 10-e óta vagyok tag azóta közel 120%-s profitom van. Jani fantasztikusan dolgozik ez a csomag együdli és sok helyen voltam már előfizető de azt hiszem megtaláltam a számításaim.

 17. Porosz Vencell

  Hitetlenkedtem bár ne tettem volna.. Kihagytam a májust és a júniust is aztán júliusba már nem tettem meg ezt a hibát. 7. elemzés után 6-1 a mutató ez fantasztikus!!!

 18. Benes Tamás

  5!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

0