b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tegnapunkról..

Tegnap nem éreztünk megfelelő kínálatot, sőt ma sincs a legjobb. Így a mai ingyenes tippünk ismét elmarad, viszont várhatóan holnap már érkezünk, hiszen első ránézésre lesznek fogadható mérkőzések amelyekre merünk majd nagyobb összegeket áldozni.

Tegnap ezért, csak és kizárólag ajánlásokkal érkeztünk, amit bevezettünk a tippadásunkba. Igaz, nem osztunk meg ésszerűtlen tippeket, de felhívtuk előfizetőink figyelmét, hogy csak és kizárólag minimális téttel rakják meg a tippjeinket, illetve ezek a tippek nem nyújtanak olyan “biztonságot”, mint a téttel kezelt tippjeink. De itt érkezett a történet pikantériája, hiszen a négy ajánlatból három nagyon simán betalált, illetve a negyedik is a pech és a balszerencse közjátéka miatt nem lett nyertes.

Névtelen.png
Tegnapi ajánlásaink! Újításunk lényege, hogy előfizetőinket nem hagyjuk tippek nélkül, viszont felhívjuk a figyelmet, hogy kis téttel történjen a fogadás, illetve aki csak a “biztonságosabb” tippeket szeretné megfogadni, az tartson pihenőnapot!

A mérkőzések után természetesen nyugodtan hátradőlhettünk, hiszen csak és kizárólag minimális téttel ajánlottuk ezeket a mérkőzéseket az előfizetőinknek ,viszont körülbelül két percen belül már érkeztek is a képek az előfizetőinktől, hála jeléül és a bizalmuk példájaként, hogy ilyen napokon is velünk tartanak!

Névtelen.png
“Köszönöm a mai tippeket, igaz a nagy nyeremény elúszott a Brescia gól nélküli mérkőzésén, viszont így is szép pluszban zártam! Köszönöm a mai napot nektek!”

Gratulálunk előfizetőinknek! Szeretnénk a legjobb eredményeket hozni napról napra és szeretnénk elnyerni mindenki bizalmát!

Mai nap már egy tippel és két ajánlással készültünk az előfizetőink számára! Aki szeretne velünk tartani, az alábbiakban belinkelt vásárlói felületen, illetve az “ELŐFIZETÉS” menüpontban csatlakozhat a prémium tippadásunkhoz!
[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Szép napot!

0
%d bloggers like this: