b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tegnapunkról! Ma érkezik a tizedik!

Elhatároztuk, hogy visszahozzuk a tippadásunkba az “ÉLŐZÉST”, amelyre havi bruttó 5.999 Forintét bárki előfizethet. Igazán mi kezdtünk el ezzel foglalkozni a magyar piacon először ez pontosan tavaly novemberben indult és közel öt hónapon keresztül zajlott és el lehet mondani, hogy szinte mindig nyereséggel zártunk, ritka volt a vesztes nap.

[ecwid_product id=”97636641″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

Időprobléma miatt került befejezésre a csomag, viszont most más feltételekkel kezdünk neki és nem kell fél napokat, illetve estéket ülni a készülékek előtt, hanem rövid intervallumokba és heti három-négy napon élőznénk!

Idáig három alkalommal élőztünk és osztottuk meg veletek a tippjeinket és közel 110 egységnyi profitot sikerült már kitermelni! Ami fantasztikus teljesítménynek számít!

A tippadásunk, amely tíz napon keresztül kerül megosztásra, tegnap is nyereségesen zárt ezzel már 7/9-es átlagot sikerült kialakítani, illetve ma zárul és eléri a kitűzött tíz napos időintervallumát. Szeretnénk ma is nyereségesen zárni, ami azt eredményezné, hogy 80%-s sikerarányt érjünk el!  Reméljük, hogy így lesz és szeretnénk elnyerni továbbra is a bizalmatokat!

Reméljük, hogy velünk tartotok!

0
%d bloggers like this: