b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Tegnapi részletezésünk ismét helyt állt!

Tegnap a “Részletezz és nyerj!” csomagunk prémium tippjében ismételten a Franciaország legjobb tizenegyében bíztunk és reméltük, hogy most is az amúgy gyengébb formában lévő orosz csapatnak képesek lesznek legalább két gólt szerezni!

Tegnapi elemzésük:
“A részletezésünk esetében ismét a francia válogatottat emeltük ki és ismételten a góljaikban bízunk. Az előző mérkőzésen közel fél órányi játék után megszületett a két francia gól, mindez köszönhető a remek támadó és középpálya soroknak, illetve köszönhető annak a gyors, rövid passzos játéknak, amelyet a franciák képviselnek. Elől Griezmann, Mbappé, Giroud trió rohamozhat ma is és mögöttük ma is ott lehet Pogba,Matuidi,Kanté trió, de akár Dembelé is szerepet kaphat a kezdőcsapatban. Mindent egybevéve az orosz csapatban igazán nincsenek meghatározó játékosok és előző mérkőzésen a hasonló támadókkal rendelkező brazilok 3 gólt rúgtak a hazai csapatnak. Mindent egybevéve ma mi ismét bizalmat szavazunk a vendégeknek, akik ha nem bízták volna el magukat az előző találkozón Kolumbia ellen, akkor simán behúzták volna a találkozót. Ma ezt a vereséget véleményünk szerint szeretné javítani az együttes, ráadásul ha megfigyeljük a két csapat közti különbségeket,bőven esélyes ma is a két gól francia részről, illetve két góllal várhatóan a győzelem is borítékolható lehet. Így mi megszavazzuk ma is a franciáknak a bizalmat és reménykedünk, hogy ma is képesek lesznek két gólt rúgni! ”

Javarészt helyt állt ismét az elemzésünk, bár Deschamps meglepett minket a tegnapi kezdővel, de mindenesetre a tegnapi tippadásunk ismét nyereségesen zárt, az elemzésünk helyt állt és tovább meneteltünk ismét a siker felé!

Szeretnél te is csatlakozni a prémium szolgáltatásunkhoz?! Most lenne egy ajánlatunk a számodra! Légy előfizetőnk április 1.-ig és ha nem hozzuk a várt profitot és nem sikerül nyereségesen zárni az áprilisi hónapban, akkor plusz egy hónap ingyen jár neked! Csak nyerhetsz ezzel az ajánlattal! Tarts velünk te is! Bizonyítunk nap, mint nap a kezedben a lehetőség!

[ecwid_product id=”90946439″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″][ecwid_product id=”97419532″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

0
%d bloggers like this: