Tartson velünk Ön is a következő évben!

Egyedülálló ajánlattal készültünk Önnek, hiszen szeretnénk, ha közösen sikerülne a következő évben is sikereket elérnünk. 

Használja ki Ön is a lehetőségeket! 

Milyen szolgáltatást nyújt Önnek a b&wtips®?

Elemzések
 Statisztikai mutatókra, ill. adatokra építjük az elemzéseinket. Ezen kívül pedig a csapatok közösségi felületeit rendre követjük, a hiányzókat számításba vesszük, ezért minden egyes elemzésünk kellő pontossággal és precizitással kerül megosztásra.
Statisztikai rendszer
Az elemzések megértéséhez egyfajta statisztikai rendszert alakítottunk ki, amelyekben a top-ligák mérkőzéseit láthatja. A rendszer keretein belül Önnek ajánlásokat is készítünk, amelyek mellé %-os formában esélyességi mutató is megosztásra kerül.
Challenge szelvények
A szelvények esetében 1,50 és 2,20 közötti szorzókkal készülünk. Legtöbbször gólokkal és pontokkal kalkulálunk, de a kétesélyes fogadások, ill. a hendikepes opciók is megjelenhetnek a fogadási opciók között.

Figyelem!

Az ajánlat csak 2020. január 15.-ig elérhető! Készüljön fel Ön is erre az egyedülálló akcióra, amelynek kereten belül Ön garanciális szolgáltatást igényelheti! Mi pedig garantáljuk Önnek azt, hogy a következő évben az elemzéseinkkel, a szelvényeinkkel, ill. a statisztikai rendszerünk segítségével az év minden egyes hónapjában profitot ér el! Igen jól látja! Amennyiben nem így lenne és adott időszakban veszteséggel zárna a szolgáltatásunk, akkor az adott időszakot jóváírjuk automatikusan az Ön számláján! 

Egyedi garancia
Amelynek köszönhetően Ön bebiztosítja a következő 12 hónapra Önmagát! Ellentétben az eredeti garanciális feltételekkel, amennyiben veszteséggel zárna az év bármely időszakában az adott “garanciális turnus”, akkor az Ön számláján automatikusan jóváírunk a veszteséges turnusoknak megfelelően a grátisz időszakokat, legyen ez akár egy, akár több turnus! 

Egy éves “gold” ajánlat

12 havi előfizetés, amelyet garanciálisan vehet igénybe, 10 havi előfizetés áráért!

Siessen, ezt a SOHA NEM LÁTOTT ajánlatot csak rövid ideig tudjuk az Ön számára biztosítani és a kedvezményesen rendelhető csomagok száma limitált!

Csomagok száma : 20 db
Az ajánlat érvényessége : 2020. január 15. 20:00


Mit mondanak mások a szolgáltatásunkról?

“Sosem gondoltam volna, hogy ilyen szinten fogok foglalkozni a sportfogadással. A statisztikai rendszer egyszerűen tökéletes, amit az ember megakar találni, azt meg is találhatja. A szolgáltatás munkája egyedülálló, ugyan vannak rosszabb időszakok, ám összességében kimagasló amit a b&wtips nyújt. Ennek megfelelően csak ajánlani tudom!” – K. István.

“Rendkívüli amit eddig kaptam a szolgáltatástól. Régóta fogadok, rengeteg oldalt, illetve csoportot kipróbáltam már, de most találtam meg úgy érzem a megfelelőt. Törődnek az előfizetővel, a szolgáltatás kimagasló, az eredményesség sem elhanyagolható és a statisztikai rendszer is egyedüli itt Magyarországon.” – P. János

“Június óta követem az oldalt, azóta pedig ténylegesen szinte minden hónapban sikerült profitálni. Pontosak, segítőkészek és nem mellesleg nagyon jók. 10/10.” – L. Kristóf

“Csak úgy csatlakozz ha eltudod azt fogadni, hogy nem mindig fogsz nyerni. Ezt leírják több helyen is de sokak ezt nem tudják elfogadni. Kiváló szolgáltatás, Jani munkája is tökéletes, a statisztikai rendszer pedig fantasztikus. Mindenkinek ajánlom, aki ismeri a sportfogadást és nem a milliókat hajszolja.” – S. Csaba

“100 Ftos fogadók kerüljék de ha van tőkéd, tudod követni a bankrollt és amit ajánlanak, akkor nyerni fog hosszú távon. Mindenképp ajánlom.” – F. Imre

“Nagyon jó elemzések, érthető gondolatok és szinte mindig fogadható opciók még tippmixen is. Papíron játszom, alacsonyabbak a szorzók de így is sikerült öt hónap alatt közel megduplázni a bankom. Köszönök mindent, veletek maradok a továbbiakban is, AJÁNLOM!” – V. Attila

Folytathatnánk, de inkább Önre bíznánk a döntést.

Első és legfontosabb, hogy a sportfogadást ne rövid távra tervezze és ennek megfelelő a mostani éves ajánlatunk, amelyben a hosszú távú célokkal rendelkező sportfogadókat céloztuk meg. Mindössze csak annyit kérünk Öntől, hogy elsőként szavazzon számunkra bizalmat. Ezt követően nincs más dolga, mint követni az ajánlásainkat, betartani az általunk meghatározott bankrollt és ennek megfelelően, mi garantáljuk az Ön számára, hogy 2020 a mi közös sikeres évünk lesz!


Igényelje még ma az ajánlatunkat és használja egész évben garanciálisan a szolgáltatásainkat!

[supsystic-price-table id=12]

Figyelem: Az ajánlat, csak 2020. január 15.-ig igényelhető!

Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt is! Csatlakozzon Magyarország egyik legnagyobb sportfogadói közösségéhez és legyünk közösen sikeresek!