b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : Zürich – Basel – 02/08 19:00

A svájci bajnokságból most is kiemelek egy mérkőzést, ugyanis a pályán egy rangadónak ígérkező mérkőzést láthatunk, hiszen a Zürich a Basel csapatát fogadja.


Ami biztos, hogy a Basel botrányosan kezdte meg az évet és két rangadóból, kettőt bukott. Elsőként a Young Boys ellen véreztek el a mostani vendégek, míg ezt követően (szerencsénkre), kikaptak egy hosszabbításban szerzett góllal a St. Gallen ellen. A mostani fiaskó sem lesz számukra egy sétagalopp, hiszen a Zürich hazai pályán igencsak kellemetlen ellenfélnek számít, ráadásul idén felvállalják az egy-egy elleni küzdelmeket.

A várható gólszámadatok alapján 1,55, és 2,00 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően 1-2-es eredmény reális lehet a mérkőzésen.

A Basel meccsével ma is kalkuláltam és remélem, hogy ismét sikerül nyernünk a mérkőzésükkel. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai rendszerünk adatai alapján a 2,5 gól feletti opciónak 75% esélye van. Ehhez viszont mindenképp szükség van véleményem szerint arra, hogy mindkét együttes betaláljon. A gólváltás esélyessége mindössze 50%, bár a várható gólszámadatok alapján 1-2-es eredmény a reális. Úgyhogy én vállalva egy kisebb kockázatot a gólváltással is kalkulálnék. Ami biztos, hogy a hazai csapatban Kramer és Schonbachler játékára számíthatunk, míg a vendégeknél az Ademi, Arthur duó kezdhet. Ezen játékosok a leggólerősebbek a csapatok részéről. A két együttes 2019/2020-as kiírásban kétszer találkozott egymással. Első esetben a Basel 4-0-ra, majd a mostani felállásban a második esetben 3-2-es mérkőzést hoztak össze a felek. Úgyhogy mindenképp érdekes mérkőzés előtt állunk és nagy kíváncsisággal várom, hogy mire fog menni a Basel a Zürich otthonában. Az előző két mérkőzésen egyébként a Basel részéről nem szakadt ki az a bizonyos “gólzsák”, szerintem ma megtörténik ez.

A statisztikai rendszerünkben a következő linken keresztül érheted el a mérkőzés adatait: 

https://betandwintipps.com/szuperliga-zurich-basel-1900/

Zürich – Basel Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,83 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: