b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : Young Boys – St. Gallen – 16:00

Továbbjutásra esélyesek a svájciak! (Fotó: Getty Images)

A második elemzés esetében a Young Boys – St. Gallen rangadóra ajánlok fogadást, ahol a vendégek kihasználhatják, hogy a Young Boys hét közben még az Európa Ligában szerepelt.


Az elemzéssel kapcsolatban leginkább a gólszámadatok, az idei eredmények, a hatékony támadósorok és nem utolsó sorban az egymás elleni eredmények alapján hoztam meg a döntésem. Ami látható, hogy mindkét csapat igencsak gólerős, hiszen a hazaiak 2,3, míg a vendégek kereken 2,0-s rúgott gólátlaggal rendelkeznek ami kimagaslik a svájci mezőnyből. Ezen kívül a védelmek is kaphatnak némi kiemelést, hiszen mindkét csapat 15-15 kapott gólnál tart, ami mérkőzésenkénti 1,15-ös átlagot jelent.

A csapatok a negyedik fordulóban egy öt gólos mérkőzést hoztak össze, de ezt megelőző szezonban három találkozón is hasonló módon öt gólt és gólváltásokat hozott ez a párosítás.

Ma is győzelmet ünnepelhetnek hazai pályán a Young Boys játékosok, ám nagy kérdés, hogy mennyit vett ki az erejükből a hétközi EL mérkőzés. (Fotó : Getty Images)

A mostani találkozón egyetlen kérdés van, hogy a Young Boys melyik arcát fogja mutatni. Ennek legfőbb apropója, hogy az együttes az EL szerepelések után rendre megizzad az ellenfelek ellen, ráadásul a Feyenoord elleni mérkőzést megelőzően a Servette otthonában egy meglepetés vereségbe futottak bele. Ami szintén érdekes tényezőnek számít, hogy a vendégek legutóbb augusztus 14.-én szenvedtek vereséget a bajnokságban, ám akkor is a Zürich ellen 2-1-el zártak. Ezt követően viszont egy döntelent leszámítva minden egyes találkozójukon nyertek. Egy szó, mint száz egy izgalmas mérkőzésre van ma kilátás, ahol egy korai gólra van szükségünk. Amennyiben bármelyik fél betalál az első játékrészben, akkor könnyedén egy 4-5 gólos mérkőzés szemtanúi lehetünk ismét. Leptek már meg svájci csapatok és ennek köszönhetően maradtam az alacsonyabb tétnél. Úgyhogy a fogadásom alapja ismételten a gólokban rejlik, ami a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció párosából tevődik össze. Ezt az opciót pedig 2,5 egységgel ajánlom fogadásként.

Young Boys – St. Gallen Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,72 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: