b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : St. Gallen – Servette – 02/09 16:00

21.09.2019; St. Gallen; Fussball Super League - FC St. Gallen - Servette FC; Der Torschuetze zum 1:0 Victor Ruiz und Jordi Quintilla (St.Gallen) jubeln nach dem Tor (Marc Schumacher/freshfocus)

A svájci bajnokság igencsak bejött nekünk és a statisztikai rendszernek köszönhetően teljes átláthatósággal lehet fogadni a mérkőzésekre.


A mai nap folyamán két igencsak kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező csapat fog egymással találkozni. A St. Gallen mérkőzésére még múlthéten fogadtunk, akkor is sikerült velük nyernünk. A Servette találkozóit még idén nem erőltettük, pedig a vendégek egy igencsak remek győzelmi szériában vannak. Ami egyértelmű, hogy a svájciak a góljaikról híresek és a mostani találkozóban is benne van az adok-kapok. A St. Gallen 20 mérkőzés alatt 47 gólt szerzett, míg a vendégek 32 alkalommal tették ezt meg, ennek megfelelően igencsak magas a rúgott góljaiknak átlaga.

A várható gólszámadatok alapján 1,80, ill. 1,70 a két csapat mutatója. Ennek megfelelően a 2-1, 2-2-es eredmény is reális lehet a találkozón.

A St. Gallen idén remek formában van, viszont a Servette ellen döntő többségben megizzadnak a hazaiak. (Fotó : Marc Schumacher/freshfocus)

A statisztikai rendszerünk adatai alapján a 2,5 gól feletti opció lett ajánlva és szerintem ebben semmi meglepő nincs, hiszen elég sűrűn zárnak a felek az adott line felett. A másik szintén érdekes tényező, hogy a két együttes mindig is gólokban gazdag mérkőzéseket játszott egymással. Idén eddig két alkalommal találkoztak a csapatok és először 3-1, míg legutóbb 2-1-es eredmény született. Ennek tudatában én nagyon meglepődnék, ha ma nem jönnének a gólok. Ami biztos, hogy a fogadóirodák remekül húzták meg a határokat és a szorzókat is kiválóan határozták meg. Így kénytelen vagyok egy kissé rizikósabb opcióra fogadást ajánlani, ami a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció kettőse lenne. A statisztikai rendszerünk adatai alapján erre igencsak magas esély van, úgyhogy érdemes még időben beszállni a meccsbe, amíg a szorzók tovább nem csökkennek. Egyben remélem, hogy továbbra is kitart a svájci sikerszériánk.

A statisztikai rendszerünkben a következő linken keresztül érheted el a mérkőzés adatait:

https://betandwintipps.com/szuperliga-st-gallen-servette-1600/

St. Gallen – Servette Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,72 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: