b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : St. Gallen – Basel – 16:00

30.03.2019; Luzern; FUSSBALL SUPER LEAGUE - FC Luzern - FC Basel; Marek Suchy (Basel) gegen Lucas Alves (Luzern) (Martin Meienberger/freshfocus)

A második elemzés esetében egy svájci bajnokira ajánlok fogadást.


A Baselre ajánlottam fogadást a 10 napos challenge keretein belül is, hiszen az együttes kiváló szezont fut, ráadásul a mostani riválisa ellen is hatalmas sanszuk van, hogy behúzzák a győzelmet. Ennek ellenére korántsem ilyen lefutott ez a mérkőzés, hiszen a St. Gallen jelenleg a 3. a bajnokságban. A Basel a 2019/2020-as szezon minden egyes tétmérkőzésén gólt szerzett, ám kiemelendő információ, hogy az egyetlen vereségét pont a mai ellenfele ellen szenvedte el hazai pályán. Ekkor 2-1-re nyert a St. Gallen.

A várható gólszámadatok alapján 1,32, illetve 2,36 a két csapat mutatója.

A vendégek fáradtabbak lehetnek a hétközi szerpelés miatt, ám nem dőlhetnek hátra, hiszen igazi rangadót kell ma megvívniuk.  (Fotó : Martin Meienberger/freshfocus)

A svájci bajnokság alapra sem híres a gól nélküli mérkőzéseiről, most pedig egy igazi adok-kapok mérkőzést láthatunk. A hazaiak védelme nem a legjobb és eddig 11 tétmérkőzésen a Thun ellen történt meg az, hogy nem kaptak gólt, ill. a Winterthur elleni kupamérkőzésen, hogy nem szereztek. Viszont ezeken a mérkőzéseken kívül rendre gólváltásokkal, ill. gólokkal tarkított mérkőzéseket alakítottak ki. A statisztikai adatok beszédesek, a gólszámadatok szintén, úgyhogy bizakodó vagyok és bízom abban, hogy mindkét csapat betalál, egyúttal pedig egy 3. találat is születik. Erre pedig 1,72-es szorzóért lehet fogadást kötni, amelyben mindenképp van érték!

St. Gallen – Basel Fogadási Határidő : 16:00
Tipp : Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds: 1,72 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: