b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : Sion – Xamax – 02/15 19:00

Gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás a svájci bajnokin. (Fotó : Getty Images)

A svájci bajnokság 22. fordulójának mai játéknapján egy mérkőzés került kiemelésre.


A találkozó mindenképp érdekes lesz, hiszen mindkét csapat szeretné elkerülni a kiesőzónát. Jelenleg a Sion a 8. , míg a Xamax a 9. helyen áll. A hazaiak rendelkeznek a második leggyengébb védelemmel a mutatók alapján , de a vendégek védősora sem épp a legjobb, hiszen 36 gólt kaptak 21 forduló alatt.

A statisztikai rendszerünkben a mérkőzésen megosztott opció esélyessége a legesélyesebb, hiszen 90% a gólváltás esélye. A várható gólszámadatok alapján pedig 2-1-es eredmény várható a találkozón.

Gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás a svájci bajnokin. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a Sion eddig minden egyes hazai meccsén betalált, de gólt is kapott, ill. a Xamax az idegenbeli mérkőzésein egy-egy alkalmat leszámítva gólt rúgott, de kapott is. Egyszóval két olyan csapat találkozik egymással, akik rendkívül sűrűn szereznek gólokat a mostani felállásban, ill. a védelmük szinte mindig összehoz egy-egy gólt. Ennek megfelelően óriási hibának érezném, ha ma nem favorizálnám ezt a találkozót. Az esélyek adottak, ráadásul a tavaszi szezont elkezdve elmondhatjuk, hogy mindkét csapat forma-forma teljesítményt nyújtott. Ráadásul a mostani kiírásban már kétszer is találkoztak a csapatok és rendre lejött a gólváltás a meccseiken. Úgyhogy az ajánlásom a gólváltásra vonatkozik és remélem, hogy hozzák is a felek a statisztikai adatoknak megfelelően az ajánlást.

Sion – Xamax Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: