b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : Sion – Xamax – 16:00

Gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás a svájci bajnokin. (Fotó : Getty Images)

A svájci első osztályból egy remek mérkőzést választottam ki, ahol a gólszámadatok alapján 88% esélye van az általam favorizált opciónak.


A találkozón nem meglepő módon a gólokkal kalkuláltam és ennek megfelelően a gólváltás lenne a favorizált opció. Ahogy már a kiemelt felvezetésben is látható, a várható gólszámadatok alapján 88% esélye van ennek az opciónak, ennek pedig igencsak egyszerű magyarázata van. A Sion hazai pályán nagyon hatékony, míg a Xamax egy találkozót leszámítva rendre képes volt betalálni az ellenfeleknek idegenben.

A várható gólszámadatok alapján 2,05, ill. 1,99 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig egy remek mérkőzésre van kilátás.

Gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás a svájci bajnokin. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a kapott gól nélküli mérkőzések átlaga nagyon alacsony. A Sion hazai pályán minden egyes meccsén gólt kapott, ill. mindig gólt is szerzett a csapat, a Xamax pedig egy találkozót leszámítva mindig kapott egy-egy gólt. Egyik csapat sincs jó formában és leginkább ez a védelmeiknek köszönhető, annyi viszont biztos, hogy a támadósorok képesek a gólszerzésre. Ennek megfelelően pedig a gólváltás várható, amit “B” kategóriába sorolva ajánlok fogadásként. Érdekességként a két csapat a hetedik fordulóban találkozott egymással, akkor már az első félidőben zöldült a most megosztott opció és a felek négy góllal zártak.

Sion – Xamax Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: