b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : Shanghai SIPG – Beijing Guoan

Vajon ma is képes lesz a Shanghai jó teljesítményt nyújtani hazai pályán? (Fotó : AFP)

Itt az ideje a svéd/norvég bajnokságok mellett ismerkedni a japán, kínai és koreai élvonallal is. Igen ez lesz a nyári mérkőzések “slágere”, még némileg szokni kell a helyzetet, de mindenképp ismerkednie kell mindenkinek az együttesekkel.


I Shanghai SIPG – Beijing Guoan I

 

Akik régebb óta foglalkoznak sportfogadással már biztosan találkozhattak mindkét csapat nevével. Lényegében a kínai labdarúgás két elitcsapatáról van szó, akik évről-évre erősítik a keretüket, milliárdos tulajdonosokkal rendelkeznek és több nagyobb múltú játékos is szerepel náluk, ilyen példának okáért a brazil származású Hulk.

A  két együttes a mostani szezonban sem okoz csalódást. A hazai csapat a 2. helyen, míg a vendégek az 1. pozíciót foglalják el. Statisztikai adatok alapján, ahol a hazai/idegenbeli teljesítmények mutatóit vizsgáltam a hazai oldalon 2,2, míg a vendég részről 1,6-s mutató szerepel a gólszerzéseket tekintve.

Vajon ma is képes lesz a Shanghai jó teljesítményt nyújtani hazai pályán? (Fotó : AFP)

A szorzókon is látható, hogy ki-ki mérkőzésre van kilátás és ennek tudatában én a kimeneteleket nagyon nem is erőltetném. Inkább bizalmat szavazok a gólváltásnak, amely a statisztikai adatok alapján bőven reális opció. Ugyan ott van az a atényező, hogy a Beijing Guoan eddig 10 mérkőzés alatt 3 gólt kapott, de egy hazai pályán szereplő Shanghai SIPG ellen nem sok esélyt látok arra, hogy kapott gól nélkül kihúzzák. A Shanghai védelme egyébként bőven verhető, sőt több mérkőzésen is gólt kaptak már. Egy szó, mint száz szerintem ma lehet kalkulálni a gólokkal és alacsony téttel “C” kategóriába sorolva a gólváltásra ajánlok fogadást!

Shanghai SIPG – Beijing Guoan (13:35)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: