b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga: Erre fogadunk Szalaiék meccsén!

Több meccsen is betalált Szalai! (Fotó: Getty Images)

2022-10-01[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Az FC Basel meglepetésre elég gyengén teljesít a 2022/2023-as kiírásban és jelenleg Szalaiék csak a 7. helyen állnak! 

A mai nap pedig aligha vár könnyed mérkőzés a hazaiakra, ugyanis a harmadik helyen álló St. Gallen ellen kell pályára lépniük. Persze a hazai pálya előnye adott lehet a Basel esetében, illetve egyfajta javuló tendenciát is mutat a hazaiak formája, de azért így is borzasztó nehéz találkozó vár rájuk. A St. Gallen idén parádésan teljesít és ez nem meglepő esetükben. A vendégek ugyanis már tavaly is remekül teljesítettek és ugyan lecsúsztak az európai kupaszereplésről, de idén egyértelműen ezen pozíciók megszerzése a cél. A Basel védelme alapvetően sebezhetőnek mondható és igaz az, hogy egy erős támadósorral bírnak, de a támadókról is elmondható az, hogy most kezdtek el felpörögni a kellő hőfokra. Úgyhogy jó kis meccs alakulhat itt ki és véleményünk szerint az előző kiíráshoz hasonlóan, most sem lesz hiány a gólokban.

Basel - St. GallenFogadási határidő: 18:00

Alapvetően tehát a gólokban látunk itt lehetőséget és igazából a fogadóirodák is egy gólokban gazdag mérkőzéssel számolnak. Mindkét csapat védelme sebezhető, ám a támadósorok elég gólerősek és mivel a Basel egyfajta javuló formát mutat, minden esély adott arra, hogy egy újabb győzelmet realizáljanak Szalaiék. Ehhez legalább két rúgott gól kell részükről, hiszen a St. Gallen szinte minden egyes meccsén betalált a 2022/2023-as kiírásban. Egyébként a felek 2022-ben kétszer találkoztak egymással és akkor rendre 2-2-es döntetlennel zártak. Most nem feltétlen számítunk ilyen eredményre, de szerintünk a gólváltás és a 2.5 gól feletti opció nagy eséllyel “zöldülhet”! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a bet365 partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen + Több, mint 2.5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A BET365 fogadóiroda a legnépszerűbb Magyarországon!

Bónusz: 15 000Ft Sportfogadás Kredit
(Maximum 15 000 Ft értékű befizetés után a bet365 fogadási krediteket ír jóvá a számládon.)

Amit érdemes tudni a Bet365-ről, hogy a világ egyik legmegbízhatóbb sportfogadó oldala. Szinte minden engedéllyel rendelkezik, amik az Európai Unió szabályozásában szerepelnek. A fogadóiroda magyar nyelven használható, illetve applikációval is rendelkezik. 

Pozitívumok:
-A legmagasabb oddsok
-Élő közvetítés & bet365 app
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő
-Eseményekre frissülő promóciók
-Korai kifizetések

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat

5/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: