b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga: Csak a szokásos sablontippre fogadunk ezen a svájci bajnokin!

Kőkemény meccs vár ma is a Lugano játékosaira. (Fotó: Getty Images)

2022-10-22[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A svájci futballbajnokságban körvonalazódnak az erőviszonyok és ennek megfelelően egyre több mérkőzésre lehet jobbnál-jobb fogadásokat kötni!

A mai találkozó is beillik egyfajta rangadónak, ugyanis a felek évek óta nagy rivalizálásban állnak és igaz, hogy az idei Luzern elég gyengén kezdett, ám hazai környezetben bárkit képesek megizzasztani. Ennek megfelelően az idei kiírásban pontot loptak a St. Gallen ellen, illetve a Young Boys ellen épphogy kikaptak 2-1-re, de volt több meccs is ahol összejött nekik a pont, illetve gólszerzés. A Lugano viszont elég stabilan teljesít idén és az idegenbeli túráikon is egyedül a Young Boys otthonában nem jött nekik össze a pontszerzés. Hiányzókkal egyik csapat sem áll rosszul, ugyanis a hazaiaknál kettő, míg a vendégeknél egy sérült van.

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

Luzern - LuganoFogadási határidő: 20:30

Ami biztos, hogy az idei Lugano jobb formának örvend, de a vendégek védelme elég sebezhetőnek mondható. Ennek megfelelően az egyik legtöbb gólt kapták az előző fordulókban és azért 12 mérkőzés alatt kapott 20 gól tényleg elég pocsék mutatónak mondható. Ezenkívül viszont a támadósoruk az egyik leghatékonyabb és az idegenbeli meccsek szinte mindegyikén képes volt gólt szerezni az együttes. A Luzern viszont elég kétarcú idén. Leginkább idegenben jött össze eddig nekik a pontszerzés és érdekes módon hazai pályán mindössze egyszer tudott nyerni a csapat. Az elmúlt években ahogy említettük is a klubok között egyfajta rivalizálás alakult ki és ennek köszönhetően szinte kivétel nélkül minden tétmeccsen képes volt mindkét fél betalálni. Mivel egyik fél sem támaszkodhat túlzottan a védekezésére, ráadásul a svájci fociban “kódolva” vannak a gólok, így szerintünk ma ismét képes lesz mindkét fél gólt szerezni. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.63

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: