b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperliga : Basel – St. Gallen – 02/02 16:00

A második svájci bajokin egy igazi rangadónak minősülő mérkőzésre készültem, hiszen a pályán a dobogó második, ill. harmadik lépcsőfokán álló csapatok fognak egymással találkozni.


A találkozóval kapcsolatosan kijelenthetem, hogy a Basel pocsékul kezdte meg a tavaszi kiírást, bár az ellenfél részéről a Young Boys sorakozott fel. A vendégek viszont 3-1-es sikerrel indították a tavaszt és ennek megfelelően a formai előjelek alapján bőven reális az, hogy ma megnehezítsék az amúgy hazai pályán eddig remek eredményekkel rendelkező Basel dolgát. Ami szintén a szoros mellett szólhat, hogy a St. Gallen teljesít idén a legjobban idegenben és a vendégek eddig 6-1-2-es mutatót alakítottak ki a túráik során, ráadásul 22 gólt szereztek ez idő alatt.

A várható gólszámadatok alapján 2,06, ill. 1,56 a két csapat mutatója.

A Basel számít a favoritnak a mostani mérkőzésen, ám a St. Gallen egyáltalán nem leírható. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű ezen a találkozón is, hogy két igencsak gólerős csapat találkozik egymással, ráadásul eddig a St. Gallen minden idegenbeli mérkőzésén lőtt, de kapott is gólt. Ennek megfelelően a vendégek remekül asszisztálhatnak egy gólos mérkőzéshez. A Basel hazai pályán minden alkalommal szerzett gólt, ami szintén remek előjel, ráadásul ahogy említettem is, az előző mérkőzésen elmaradt a tőlük várt találat. Egy szó, mint száz egy izgalmas mérkőzésre számítok és ahogy a statisztikai rendszerben is látható a 2,5 gól feletti opció esélyessége 89%, ami őrülten magas mutató, mindezek mellett pedig a gólváltásé is 78%-ot mutat. Úgyhogy én ezt a két opciót párosítottam és az így kapott 1,80-as értéket “B” kategóriába sorolva ajánlom fogadásként.

Basel – St. Gallen Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) 1,80 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: