b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperkupa: Vajon megizzasztja a Valencia a Realt?!

Szerdán megrendezésre kerül a Spanyol Szuperkupa első elődöntője, ahol a Real Madrid és a Valencia mérheti össze az erejét!

A két csapat idei teljesítményét nagyon nehéz összehasonlítani, hiszen amíg a királyi gárda szinte minden sorozatban remekel, addig a Valencia a bajnokságban sorra kapja a gyomrosokat és a vb-szünet után is két vereséggel folytatták a szezont.  Nagy kérdés, hogy ezt a teljesítményt meddig fogják jó szemmel nézni a Valencia vezetői, hiszen G. Gattuso nem igazán tudott eredményeket felmutatni a csapat élén és véleményünk szerint a napjai igencsak megvannak számlálva az olasz trénernek. Persze a védelmet sikerült stabilizálnia, de a focit továbbra is gólra játsszák és hiába érkezett a csapathoz Cavani, az uruguayi támadó már messze nem képes arra a kimagasló teljesítményre, amit megszokhattunk tőle, ráadásul nincsenek is mellette olyan társak, akik képesek lennének őt minőségi passzokkal kiszolgálni. Természetesen nem írjuk le a Valencia csapatát, főleg egy egyenes kieséses rendszerben, de a Real Madrid idei produktuma jóval meggyőzőbb számunkra, ráadásul a keretük is igencsak erős és C. Ancelotti joggal bizakodhat abban, hogy a csapata idén begyűjti a klub 12. Szuperkupa győzelmét. A madridiaknál egyébként D. Alaba, ill. A. Tchouameni maródi, míg a valenciaiaknál Nico, Domenech és Castillejo bajlódik sérüléssel, így ezekre a játékosokra nem számíthatnak a trénerek.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Real Madrid – ValenciaFogadási határidő: 20:00

Egy kupameccsre mindig nehéz fogadni, de a Real már az előző kiírásban is oda-vissza megverte a mai riválisát és nem gondolnánk azt, hogy a mostani formájukban ezt ne tennék meg. Vélhetően nem akarnak túlórázni a madridiak és Rijadban már a rendes játékidőben szeretnék behúzni a továbbjutást. A cél adott, ami a 12. Szuperkupa győzelem lenne. Mivel a keret szinte teljes egészében bevethető, így C. Ancelotti a legjobb kezdőjét küldheti pályára és véleményünk szerint meg is nyerik a mai mérkőzést! Ennek ismeretében a tippünk a Real Madrid győzelmére vonatkozik és a -0.75-ös ázsiai hendikep opciót küldjük csatába ezen az összecsapáson! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Real Madrid -0.75 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: