b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szuperkupa: Első tétmeccsére készül a Bayern!

S. Mané remek igazolásnak tűnik! (Fotó: Getty Images)

Némi változást követően az első tétmérkőzésére készül a Bayern München és a szombati napon az RB Leipzig ellen lépnek pályára a német Szuperkupa döntőjében!

A nyári átigazolási időszak a Bayern részéről nagy kérdés, hogy jól alakult-e, ugyanis a házi gólkirály R. Lewandowski eligazolt a Barcelona csapatához. Ugye a német csapat nem akarta elengedni a lengyel támadót, ám Lewandowskinak más tervei voltak és nyíltan kijelentette, hogy szeretne eligazolni a csapattól. Hosszú egyeztetések után végül a Bayern München vezetőség engedett a lengyel kéréseinek. Helyére a Liverpooltól érkezett erősítés és S. Mané eddig igencsak meghálálta a bizalmat, hiszen az első Bayernben játszott meccsén egyből betalált. Nagy kérdés persze, hogy mennyire fogja tudni helyettesíteni Lewandowskit Mané. Az RB Leipzig csapatában nem volt nagy változás és úgy tűnik, hogy minden kulcsjátékos marad a csapatnál.

Nagy kérdés, hogy az első tétmérkőzésen mire mennek egymással a csapatok, de véleményünk szerint “borítékolva” vannak a gólok. Egyrészt a Bayern védelem sosem volt híres a “biztonságáról” és vélhetően ma a Hernandez, Upamecano, Pavard, Kimmich négyes felel majd a védekezésért. Márpedig ezen játékosok azért sebezhetőek, főleg akkor ha a pályán ma ott lesz Nkunku, Forsberg, vagy épp Szoboszlai Dominik. Egy szó, mint száz, a találkozón mi sok gólra számítunk és egyet kell értsünk a fogadóirodák számításaival. A legtöbb helyen a 2.5 gól feletti opció 1.50-es szorzón fizet, ám mi ezt alacsonynak véljük. Úgyhogy a 2.5 gól feletti opció mellett a gólváltást is favorizáljuk, az így kapott szorzót pedig már elfogadhatónak tartjuk!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: