Szimulációs rendszerünket egyre többen elismerik!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Nagy hírt jelentettünk be csütörtökön (11.22.), hogy az oldalunk történetében először használunk olyan külső forrást, amely amerikai partnercég segítéségével működik. A külső forrás pedig egy szimulációs rendszer, amelyet amerikai sportok elemzésére hoztak létre (legfőképp NBA, NFL, NHL, MLB). A rendszer leszimulálja az adott mérkőzést és hoz egy szimulációs végeredményt, amelyet a szezonbeli mutatók alapján határoz meg..

Sokak kételkedve várták az eredményeket a rendszertől, viszont kiemeltük, hogy ez a partner a tengerentúlon igencsak elismert cégek közé tartozik, több élő közvetítésben is szerepelnek az általuk készített reklámkampányok és nem mellesleg közel 2,5 hónap tárgyalás után sikerült partneri viszonyt kialakítani a velük. De hagyjuk is ezeket a száraz adatokat, lássuk az eredményeket.

NBA találati arány:
12 nyertes – 0 vesztes


NHL találati arány:
6 nyertes – 2 vesztes


NFL találati arány:
4 nyertes – 1 vesztes


Összesen tehát 22 nyertes és mindössze 3 vesztes tippel kellett kalkulálnunk a rendszer bevezetése óta. Kamatozni látszik az a tudás, amit átad nekünk a partnercég, ráadásul az előfizetői körünk elégedettebbnél-elégedettebb hozzászólásokat alkot, hiszen a végeredmények szempontjából is szinte sorozatosan a várt eredmények alakulnak ki. Érdemes tehát megfontolni, hogy a megszerzett adatokhoz te is hozzáférj az eredmények már itt egy rövid időszak után is láthatóak és ezek nem a véletlen művei.

CSATLAKOZZ TE IS ÉS ÉLVEZD A PARTNERCÉGÜNK ÁLTAL BIZTOSÍTOTT INFORMÁCIÓKAT – KATTINTS IDE!

0