b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Szimulációs rendszerünket egyre többen elismerik!

Nagy hírt jelentettünk be csütörtökön (11.22.), hogy az oldalunk történetében először használunk olyan külső forrást, amely amerikai partnercég segítéségével működik. A külső forrás pedig egy szimulációs rendszer, amelyet amerikai sportok elemzésére hoztak létre (legfőképp NBA, NFL, NHL, MLB). A rendszer leszimulálja az adott mérkőzést és hoz egy szimulációs végeredményt, amelyet a szezonbeli mutatók alapján határoz meg..

Sokak kételkedve várták az eredményeket a rendszertől, viszont kiemeltük, hogy ez a partner a tengerentúlon igencsak elismert cégek közé tartozik, több élő közvetítésben is szerepelnek az általuk készített reklámkampányok és nem mellesleg közel 2,5 hónap tárgyalás után sikerült partneri viszonyt kialakítani a velük. De hagyjuk is ezeket a száraz adatokat, lássuk az eredményeket.

NBA találati arány:
12 nyertes – 0 vesztes


NHL találati arány:
6 nyertes – 2 vesztes


NFL találati arány:
4 nyertes – 1 vesztes


Összesen tehát 22 nyertes és mindössze 3 vesztes tippel kellett kalkulálnunk a rendszer bevezetése óta. Kamatozni látszik az a tudás, amit átad nekünk a partnercég, ráadásul az előfizetői körünk elégedettebbnél-elégedettebb hozzászólásokat alkot, hiszen a végeredmények szempontjából is szinte sorozatosan a várt eredmények alakulnak ki. Érdemes tehát megfontolni, hogy a megszerzett adatokhoz te is hozzáférj az eredmények már itt egy rövid időszak után is láthatóak és ezek nem a véletlen művei.

CSATLAKOZZ TE IS ÉS ÉLVEZD A PARTNERCÉGÜNK ÁLTAL BIZTOSÍTOTT INFORMÁCIÓKAT – KATTINTS IDE!

0
%d bloggers like this: